Tips redaksjonen
14.02.2012

Små kameraer - store prestasjoner

– Med Sonys fire nye kompaktkameraer kan alle ta flotte bilder. Cyber-shot W630, W620, W610 og S5000 gjør kreativ fotografering med høy kvalitet tilgjengelig selv for personer som akkurat har fått eller kjøpt sitt første digitalkamera, opplyser Sony i en nyhetsmelding.
SteadyShot bildestabilisering, som finnes på Cyber-shot W620, W610 og S5000, sørger for klare og skarpe håndholdte bilder. Optical SteadyShot-funksjonen på W630 har blitt forbedret, slik at den motarbeider kameraristing mer effektivt når man tar HD-video eller stillbilder.

Panoramafunksjon
Den nye 360 Sweep Panoramafunksjonen, som finnes på alle modellene, gir et helhetlig bilde av landskap og bybilder. Man trykker på utløserknappen og dreier kameraet med en jevn bevegelse, så sys en rekke bilder automatisk sammen til et 360-graders-bilde.

Intelligent Auto
Intelligent Auto (iAUTO) kan gjenkjenne opptil 33 ulike bildesituasjoner, alt fra portretter til skumringsbilder. Cyber-shot justerer så automatisk eksponeringen og andre kamerainnstillinger, slik at man får klare og naturlige bilder.

Picture Effect-moduser
Cyber-shot W630, W620 og S5000 har også fire Picture Effect-moduser som gjør det enkelt å lage kunstneriske bilder. Med effektene Pop Color, Toy Camera, Partial Color og Soft High-key kan man forbedre og redigere bildene uten PC eller redigeringsprogramvare.

PlayMemories Home
Alle de fire nye kameraene har programvaren PlayMemories Home forhåndsinstallert. Med den kan man koble Cyber-shot-kameraet til en PC, og så se på, redigere eller skrive ut bilder, eller sende dem med e-post, laste dem opp på nettet eller brenne dem på CD/DVD.

Sonys nye Cyber-shot-kameraer blir tilgjengelige for salg i februar.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1