Tips redaksjonen
16.01.2012

Koble sammen og skriv ut: Samsung lanserer laserskriver for PC, nettbrett og mobiler

Med Samsungs laserskriver ML-2165W kan du skrive ut direkte fra PC, mobil og nettbrett. Teknologien heter WiFi-direct, og enhetene kobles enkelt sammen uten verken apper, trådløst nett eller drivere.
Mange bruker nå mobilen og nettbrettet på samme måte som PC-en ble brukt for bare noen år siden. På mobilen eller nettbrettet har vi i dag digitale dokumenter som billetter, bookingbekreftelser og annen viktig informasjon, som vi ofte ønsker å skrive ut. Tidligere har det vært vanskelig å koble nettbrett og mobiler til en skriver, men det har endret seg med skriveren ML-2165W.

Enkelt å koble sammen
Samsungs ML-2165W er Samsungs første laserskriver med den nye tilkoblingsstandarden WiFi-direct. Det innebærer at alle mobiler og nettbrett med støtte for Wi-Fi-direct kan kobles til ML-2165W uten at man trenger apper, trådløst nettverk eller bluetooth. Med WiFi-direct trenger man heller ingen drivere for at enhetene skal snakke sammen. Av dagens Samsung-mobiler og nettbrett støtter følgende modellerWiFi-direct: Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy Tab 7.7, Galaxy Tab 8.9 og Galaxy Tab 10.1

Også for PC-er
ML-2165W er også en skriver for stasjonære og bærbare PC-er, og det kreves ingen kabler for å koble til. ML-2165W er en av de minste laserskriverne på markedet og får enkelt plass på samme skrivebord som PC-en. Kapasiteten er på 20 A4-utskrifter i svart-hvitt per minutt, og lydnivået under utskrift er under 50 desibel. 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1