Tips redaksjonen
16.01.2012

Batteriladere for iPad-en og den bærbare

Targus lanserer to nye billadere. Den ene lader opp nettbrett og smarttelefoner, mens den andre samtidig også kan lade opp en bærbar PC.
Laderne leverer en strømstyrke på 2,1 ampere og en effekt på 90 watt, slik at de kan lade opp selv svært strømkrevende PC-er og nettbrett samtidig.

Laderen er så liten og kompakt at den kan bli sittende i 12-voltsuttaket i bilen. Den har også en innebygd sikkerhetsfunksjon som sørger for at det elektroniske utstyret får riktig mengde strøm og beskyttelse mot kortslutning. En LED-indikator viser om et produkt lades.

Begge laderne er kompatible med alle nettbrett og telefoner som lades via USB. Modellen som også kan lade bærbare PC-er, er kompatibel med vanlige PC-merker via små ”minikontakter” som kan settes på laderen, slik at den passer til ønsket PC-modell. Syv ulike ”minikontakter” følger med laderen.

Targus Universal Tablet & Phone Car Charger har en veiledende utsalgspris på 249 kroner (inkl. mva.), mens Targus Car Charger for Laptop & USB Tablet/Phone koster 449 kroner (inkl. mva.).

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1