Tips redaksjonen
16.01.2012

PB OneTwo

Packard Bell har nettopp lansert den nye versjonen av PB OneTwo, som er en alt-i-ett PC.
Den nye PB OneTwo er 65 prosent slankere enn sin forgjenger. Den er en av de kraftigste alt-i-ett PC-er på markedet som samler hele familiens behov for elektronisk underholdning på ett og samme sted.

PB OneTwo ligner en flatskjerm på fot, som kan dreies i akkurat den vinkelen man ønsker. Det er den også, men den er noe mer. PB OneTwo er en integrert kino, digitalt TV, lydsystem, fotogalleri, monitor og DVD-spiller/opptaker. Alt sammen er komprimert i én innretning som i det ene øyeblikket kan brukes som monitor på skrivebordet og i det neste øyeblikket bæres inn i stuen og brukes som TV.

PB OneTwo har en intuitiv touch-skjerm som gjør brukeren i stand til å skrolle, blade og zoome ved hjelp av fingerspissene. Packard Bell TouchPortal gir brukeren mulighet til å trekke og slippe yndlingsprogrammer og arrangere rekkefølgen etter eget ønske.  TouchBrowser gjør det mulig raskt å åpne Web-browseren, TouchFriends forbinder med et enkelt trykk brukeren til sosiale medier som Facebook, Flickr eller YouTube, mens TouchMemo sammen med tids- og vær-widgets gir hurtig adgang til viktig informasjon. Musikk, bilder og video håndteres også via berøringsoptimerte apps som gir brukeren mulighet for å kontrollere og nyte yndlingsmediene. PB OneTwo fås også uten berøringsskjerm.

PB OneTwo har flere muligheter for tilslutning til eksterne enheter, herunder 4 USB 2.0-porter, 2 USB 3.0-porter for ekstra hurtig dataoverføring, en 5-i-1 kartleser, HDMI-in, plugg til audio inn og ut, som betyr at man lett kan koblet til sitt digitale kamera, tablett, mobiltelefon, harddisk, hodetelefoner osv.

PB OneTwo er tilgjengelig til desember til en veiledende pris fra 5 499,- kroner inkl. moms.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1