Tips redaksjonen
16.01.2012

Kuldebestandig batterilader

CTEK lanserer en ny forbrukerlader, MXS 5.0 POLAR, som er tilpasset for ekstrem kulde.
Den er utstyrt med det aller nyeste innenfor ladeteknologi og håndterer vinterlading av både små batterier og batterier av normal størrelse.

CTEK MXS 5.0 POLAR bygger på den samme teknologiplattform som MXS 5.0, som ble lansert i vår, men er tilpasset og utviklet for et hardere klima. POLAR løser problemet med høyere indre motstand i batteriene om vinteren gjennom å øke ladespenningen til 15 V.

− Vinteren er en periode som sliter hardt på batteriene, og da stiger kravene til en god lader. Med POLAR kan man føle seg trygg og unngå vanskelige situasjoner i vinter. Den har teknologien som skal til for å optimere ladingen i ekstremt lave (og høye) temperaturer, den kan gjenopprette delvis og helt utladede batterier, og det holder med én lader til hele beholdningen av både små og normalstore batterier, sier Jan-Ulf Söderberg, markedssjef hos CTEK. 

MXS 5.0 POLAR er blant annet utstyrt med en åttetrinnslading som gjør at laderen kan analysere om batteriet kan ta imot og holde på strømmen, og man kan følge alle trinnene på et pedagogisk display. 

MXS 5.0 POLAR kan kombinere ladefunksjonene for kulde og rekondisjonering og kan brukes på både små og normalstore batterier. Den oppgis å fungere like bra i vanlig klima som i –30 °C eller +50 °C.

Veiledende pris er kr 995.

For mer informasjon kontakt markedssjef Jan-Ulf Söderberg, tlf.: +46 225 351 90, mobil: +46 705 577 70 45, e-post: jan-ulf.soderberg@ctek.com.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1