Tips redaksjonen
16.12.2011

Vinner av beste Brain Food-oppskrift

Brain Food er et matkonsept som Radisson Blu har utviklet til møter og konferanser. Produktet bidrar til å sikre at alle møtedeltakerne er friske og opplagte hele veien gjennom et arrangement.
I Norge tilbys konseptet blant annet på Norge Hotell Bergen og det kjente Royal Garden Hotell Trondheim.


En utsøkt vinner
I nesten to uker tidligere i høst kjempet kokker, som hver og en representerte sitt Radisson Blu hotell, om den beste Brain Food-oppskriften.

Deltakerne måtte kokkelere frem et forslag til en av de gitte kategoriene: pauserett, lunsjrett eller dessert.
  
– Jeg er utrolig glad og overrasket over å ha vunnet for beste Brain Food-oppskrift. Det var utrolig mange sterke kandidater som deltok, og jeg blir derfor ekstra stolt når min oppskrift falt best i smak, sier vinner Tove Helgås fra Radisson Blu Hotell Ålesund.
  
Juryen var meget imponert over Tove Helgås sin fylte flatbiff av svin med sopp og oliven.
  
– Vi målte oppskriftene etter nyskapning, gjennomførbarhet på hotellene, at de var innenfor Brain Foods seks sunne grunnprinsipper og presentasjon.

Vinneren av beste oppskrift skåret høyt på disse kriteriene.
Retten passer både som lunsjrett og til buffet, samtidig som den bidrar med videreformidling av kjøtt i Brain Food-konseptet, sier Terje Hellebust, General Manager Radisson Blu Plaza Hotel and Regional Director Rezidor.


Gode bidrag
Juryen fikk inn over 20 forslag i konkurransen.
Oppskriftene var godt fordelt i alle kategorier. Det var de tre beste forslagene i hver kategori som ble plukket ut som finalister.
  
– Totalt var det fire temaer innenfor hver av de tre kategoriene. Disse var fisk, pausemat, søte drømmer eller nyskapning med lokal mat.

Ved utarbeidelse av oppskriftene skulle kokkene blant annet ta hensyn til varekostnad og presentasjon, sier Hellebust.
  
Det var henholdsvis Raimondas Taurasevicius fra Raddison Blu Resort Trysil og Jonhild Løkken fra Radisson Blu Airport Hotell Gardermoen som fikk andre- og tredjeplassen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1