Tips redaksjonen
02.12.2011

Ny møbellinje fra verdenskjent designer lanseres i Norge

Den danske designeren Monica Ritterband, som blant annet er kjent for sine vedovner, har utviklet en ny møbellinje.
Serien heter InBetween og består av skranker, disker, og matchende kjøkkenkroker, som nå også leveres i Norge.

Morsø Specialinventar A/S (MSI) leverer individuelle kommersielle møbler til kunder over hele Skandinavia.

Et møte med den verdenskjente designeren og kunstneren Monica Ritterband inspirerte et nytt konsept som gir omfattende muligheter for individuell tilpasning, selv om det baseres på standardelementer.
  
– Tanken var å kombinere MSI’s tradisjon for godt håndverk med en strømlinjeformet nordisk design, forteller partner Hanne Friis.


Uendelige muligheter

Designeren fokuserer på at InBetween skal være rettet mot bedrifter i alle bransjer og størrelser.

– Fra skranken på advokatfirmaet, legekontoret eller restauranten til disken på klesbutikken eller resepsjonen på et stort hotell.

Alt er mulig med de ulike standardelementene som kan settes sammen til den ønskede kombinasjonen, sier Monica Ritterband.
  
Ifølge direktøren for MSI, Kurt Svane, er kombinasjonsmulighetene nærmest uendelige. – En skrankekonstruksjon kan bygges opp fra fire grunnleggende modultyper, som kan leveres med malte overflater eller i ulike tresorter. Disse kan igjen utstyres med skuffer, dører, skapdører, hyller og stikkontakter etter ønske.

Videre er fargevalg et kapittel for seg: Du velger hvilken som helst farge, for eksempel fargen til bedriftens logo, og møblene leveres med karakteristiske striper i den valgte fargen og tre nyanser i samme skala – eller alternativt som helt ensfarget.
  
MSI vil med InBetween forene standardelementer med arkitekttegnede løsninger som fremstilles etter individuelle ønsker og mål.

– Dette gjøres ved å kombinere unike design, høy kvalitet og utallige muligheter til en konkurransedyktig pris.
Dermed kan vi nå en stor målgruppe som ellers ville ha valgt en standardløsning, avslutter Kurt Svane, som kan nå også tilby levering og montering av InBetween til kunder i Norge.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1