Tips redaksjonen
02.12.2011

Ny boligtrend: egen dørdesign

Jeld-Wen utvider sin dørserie Unique med nye, moderne overflater og innovative løsninger som tavler, whiteboard, speil, glass m.m.
Tidligere falt det helt naturlig å velge glatte, hvite innvendige dører.

Det ble ikke en gang satt spørsmålstegn ved fargen på døren eller om den kunne brukes til annet enn bare å fungere som romdeler.

Slik er det ikke lenger. Nye undersøkelser om moderne boliginnredning viser at stadig flere ønsker å bruke døren som et aktivt element i innredningen.
  
– Som Europas ledende dørprodusent følger vi utviklingen nøye og forsøker å være i forkant når det gjelder trender, forteller Kirsten Haarbo, Product Manager Scandinavia, Jeld-Wen.

– De siste årene har vi sett tydelig tendens til at folk ønsker individuelle løsninger og dører som viser deres personlighet.

Mange forbrukere ønsker selv å velge overflate, tresort, farge, glassfelt, håndtak m.m., og vi forsøker nå iherdig å være innovative og skape rom for individuelle valg og løsninger.

I praksis finnes det ulike dører å velge mellom bare innenfor vår populære Unique-
serie, fortsetter hun.


Nye overflater og valgmuligheter

Unique-serien er nettopp utvidet med nye overflater og valgmuligheter. Svart- og hvitpigmentert eik er de nye trendfargene, og karm og listverk kan nå leveres i samme finerte overflate som døren.

De nye karmene er utstyrt med dempelist som øker lydtettheten og gir en mye mer behagelig lyd når døren åpnes og lukkes. Alle dørene kan leveres med tavle, speil, whiteboard eller glass, og både som enkeltdør og dobbeltdør og skyvedør.
  
– Bygg din egen dør med personlighet er mantraet, og vi har bare sett begynnelsen, påpeker Kirsten Haarbo, som spår at valg av dører i huset kommer til å bli like viktig og prestisjefylt som valg av kjøkken, bad og møbler.

– Og det er ikke bare på nybygg man ønsker å velge egendesignet dør.
Også i eldre hus er det ofte enkelt og ikke spesielt kostbart å skifte dører og dermed vise at du følger med i tiden og kan tilføre hjemmet din egen personlige stil, svslutter hun.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1