Tips redaksjonen
02.12.2011

Axdata Norge viser muskler:Årets Microsoft Dynamics Partner 2011

Nylig ble Axdata Norge kåret til årets norske Microsoft Dynamics Partner 2011.
Hedersprisen ble tildelt under den globale partnerkonferansen i Los Angeles.

Selskapet ble både i 2011 og 2010 tatt inn i President's Club for Microsoft Dynamics, der de fem prosent høyest rangerte globale partnere hos Microsofts deltar.

– Utnevnelsene henger høyt og er også gode tilbakemeldinger til alle våre ansatte.
Vi har mange dyktige medarbeidere med tung kompetanse innenfor forskjellige typer Microsoft-teknologi, sier daglig leder Trond Johansson.

Han forteller at selskapet vokser raskt. – Vi planlegger vekst på over 20 prosent både i omsetning og ansatte i både 2011 og 2012.


Evne til vekst

Direktør Knut Arild Fjeldvik Evensen i Microsoft Business Solutions begrunner utnevnelsen til Microsoft Dynamics Partner 2011 på følgende måte:
– Axdata Norge har vist evnen til vekst over flere år og har bevist kompetanse spesielt innenfor områdene salg og vertikal satsning.

De har investert kraftig i Microsoft Dynamics kompetanse og vist vilje og evne til å utvikle seg på øvrige Microsoft kjerneprodukter (BI og CRM).

Sist men ikke minst har de rekruttert flere nye medarbeidere og hatt en åpen og konstruktiv dialog med Microsoft Norge.


Aktiv sparringspartner

– Vi har hatt stor suksess med våre vertikaliserte bransjeløsninger innenfor forretningssystemer, sier Johansson.

–Spesielt på områdene produksjon, engineering, prosjekt og avansert logistikk har vi de siste årene levert mange store installasjoner.

Vi er også en aktiv sparringspartner for våre kunder når de tar viktige beslutninger om fremtidige driftsmodeller.
Målet er å øke deres konkurransekraft som følge av vårt nære samarbeid med dem, påpeker han.


Nytt hovedkvarter

Axdata Norge ble etablert i 2001 og har i dag mellom 35 og 40 ansatte. De er fordelt på hovedkontoret i Sandefjord og avdelingskontorene i Oslo, Bodø og Sortland.

– Vi har nå flyttet inn i nytt hovedkvarter på Klinestadmoen i nærheten av Torp flyplass. I tillegg har vi etablert vårt 5. avdelingskontor i Sarpsborg i INSPIRIA science center.

Målet vårt med kontor i Østfold er å komme tettere på etablerte og potensielle kunder i fylket. Samtidig er det mye god kompetanse i Østfold som vi ønsker å rekruttere inn til oss, forteller Johansson.

For øvrig betjener Axdata Norge flere internasjonale kunder i Sverige, Danmark, England, Nederland, Belgia, Singapore og Kina.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1