Tips redaksjonen
23.09.2011

Bremykt i nytt flerbruksbeger

Det er ikke lenger bare innholdet i Bremyktpakken som har flere bruksområder, nå kan også begeret brukes på flere måter.

– Vi hadde tre overordnede mål da et nytt beger for Bremykt skulle utvikles, forteller Cathrine Bronken, miljøengasjert kvalitetsleder i Fjordland.

– Begeret skulle både kunne gjenbrukes, gjenvinnes og være enkelt å bruke.

Det nye, stilige begeret kan vaskes i oppvaskmaskinen og brukes til flere formål når Bremykt-pakken er tom.

Jeg har brukt begeret til å fryse ned selvplukkede blåbær, forteller Cathrine. – Andre i familien har brukt begeret som matboks.

Begeret er nå i bare ett materiale – plast. Ønsker man ikke å bruke begeret igjen, oppfordrer Cathrine til at begeret gjenvinnes sammen med plastavfallet.
  
Den gode smaken og det at Bremykt egner seg like godt til steking, baking og på brødskiva har gjort Bremykt svært populær blant så vel unge som gamle.

Cathrine har vært opptatt av å ivareta alle brukergruppers behov.

– For de av våre brukere som har mistet fingerstyrke, har det vært litt vanskelig å få av folien som dekker margarinen, forteller Cathrine.

– Nå har vi laget et lite hull i folien slik at man kan stikke noe spisst inn i hullet og lett dra av folien.
  
Cathrine forteller at konsistensen på Bremykt er blitt enda bedre. Bremykt kan stå på frokost- eller lunchbordet enda lenger enn tidligere før det blir for mykt.

En ny fremstillingsmetode er årsaken til at Bremykt både er smøremyk rett fra kjøleskapet og at det holder seg lenge i romtemperatur.

Som følge av forbedringene er gulfargen litt lysere enn før.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1