Meny
23.09.2011

Betongoverflater – en praktisk, teknisk og estetisk håndbok

Betong er både elsket og hatet som byggemateriale. I dag synes stadig flere å ha sans for betong med flotte og spennende overflater.
I den nye boken får man både tips og ideer til det mangfoldet som ligger i betongens overflater, struktur og farger samt veiledning til hvordan man skal lykkes med betongoverflatene.

Boken Betongoverflater er både en praktbok og en håndbok for alle som arbeider med eller er nysgjerrige på betong som materiale.

Her er det overflaten, den delen av betongen som er synlig for øyet, som står i sentrum.

I Betongoverflater forener forfatterne det tekniske med det estetiske, og boken kan brukes både som en håndbok i praktisk arbeid, en innføringsbok for studenter og en inspirasjonsbok for profesjonelle og privatpersoner.

Dette er en bok som egner seg like godt på salongbordet hjemme som på arbeidsbordet på jobben.
  
Med et stort antall bilder og diagrammer, med eksempler, betraktninger og praktiske tips, gir boken et bredt bilde av betongens estetiske side.

Forfatterne Ole H Krokstrand (redaktør), Øyvind Steen og Magne Magler Wiggen er fagfolk med bakgrunn fra ingeniørvirksomhet, arkitektur og betongbransje.
  
Boken tar utgangspunkt i Tage Hertzells svenske standardverk Betongens yta, men er betydelig bearbeidet for å speile norske forhold, bl.a. gjennom eksempler på moderne norske betongbygg og gjeldende standarder og praksis her til lands.

Den er utgitt i samarbeid med Bygg uten grenser, et bransjeprosjekt for mur- og betongindustrien i Norge.
  
Målgruppen for boken er praktiserende og studerende arkitekter, ingeniører og andre som arbeider med betong.

Som en fullstendig håndbok er den like nyttig for studenter som for praktiserende fagfolk og privatpersoner som er nysgjerrige på bruken av betong.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no