Tips redaksjonen
23.09.2011

EMO 2011 – “More than machine tools”

Fra 19. til 24. september 2011 vil internasjonale forhandlere og løsningstilbydere av produksjonsteknologi presentere det som kalles ”More than machine tools”.
 Hannover er stedet der operatører, direktører, ledere og innkjøpere fra hver eneste forbrukerindustri verden over møtes for å snakke forretninger med leverandører av produksjonsteknologi.

– EMO Hannover utmerker sig ved sin internasjonale spennvidde og tiltrekningskraft, det omfattende utvalget av produkter og tjenester, messens rolle som innovativt forbilde og de besøkendes og utstillenes store kaliber, uttalte Christoph Miller, administrerende direktør for EMO Hannover ved Tysk Forening for Verktøymaskinbyggere (VDW).

Dette er den ansvarlige organisasjonen bak EMO.

Miller er overbevist om at metallindustriens sentrale forum vil være et stort bidrag til et markedsoppsving i 2011 og utløse investeringer og dessuten vise at den omfattende økonomiske nedgangsperioden i 2009 og 2010 endelig er bak oss. Måtte han ha rett!


Internasjonalt
Ingen andre store messer tiltrekker flere internasjonale besøkende og utstillere enn EMO Hannover, det vet alle som har besøkt messen gjennom de siste 25 år.

Ved messen i 2007 kom en tredel av dens 166 500 deltakere fra andre land enn Tyskland.

På utstillersiden er hver eneste verktøymaskin-produserende nasjon representert. 

De 2100 virksomhetene som deltok i 2007, kom fra 42 land; over 60 prosent var fra andre land enn Tyskland.


Hovedfokus
EMO presenterer også i år den komplette kjeden innenfor produksjonsteknologi, fra enkeltmaskiner til produksjonssystemer og fulle fabrikasjonsløsninger.

Messens hovedfokus er på skjære- og formingsmaskiner, fabrikasjonssystemer, presisjonsverktøy, måleteknologi, automatisert materialstrøm, CA-teknologier, kontroll- og driftsingeniørteknologi og alt mulig av nødvendig tilbehør.

Dette brede tilbudet bør appellere til profesjonelle fra alle verdens hjørner.


Spennende nyheter
– Et enkelt besøk gir dem et fullstendig overblikk. De møter alle bransjens viktige aktører på samme tid og sted og kan direkte sammenligne hva alle relevante konkurrenter har å by på, fortsatte Miller da han forhåndsbriefet pressen tidligere i år.
  
Det sies at årets messe har mange spennende nyheter å by på, nyheter som også kan gjøre god nytte i norske verksteder og fabrikker når det gjelder å gjøre produksjonen enda mer økonomisk.

For eksempel sier Svea Maskiners Per Martin Bakken at Iscar stiller ut hele sitt utvalg av utstyr og sier at det finnes mange spennende nyheter blant dem.
  
Årets messe legger beslag på over180 000 kvadratmeter på et samlet område på 291 900 kvm.

Det blir sannsynligvis besøkt av omtrent samme mengde interesserte som siste gang. Og fra Norge går det fulle fly til Langenhagen noen kilometer utenfor byen.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1