Tips redaksjonen
23.09.2011

Sony lanserer nyheter for fotoentusiaster

Blant nyhetene er a77 og a65 med 24,3 megapiksler og verdens raskeste 12 fps AF-aktivert serieopptak.

Sony forsterker sin Translucent Mirror-kameraserie med to nye A-mountmodeller.

De nyeste forbedringene i Translucent Mirror-teknologi gjør SLT-A77 (α77) og SLT-A65 (α65) til de raskeste, mest responsive kameraene med utskiftbar optikk i sin klasse.

Revidert ergonomi på begge kameraene inkluderer behagelige konturer i håndtakets design og en ny sensitiv knappelayout, for eyes off’-bruk når man anvender høyoppløselige XGA OLED Tru-Finder.
  
a77er etterfølgeren til a700 DSLR.


Ultra-responsiv filming
Sony opplyser at a77 har verdens raskeste kontinuerlige AF opptaksytelse, og at den fanger et utbrudd av bilder med full oppløsning på 12 bilder per sekund med heltids phase-detection autofokus.
  
Presis AF-følging av motiver i bevegelse er skarpere og mer responsivt enn noensinne, takket være det nyutviklede 19-punkts autofokussystemet med 11 kryssensorer.

(a65 kommer med 15-punks AF med 3 kryssensorer).

Tracking Focus opprettholder nøyaktig låst fokus på det utpekte motivet i bevegelse – selv om motivet blir skjult et øyeblikk av bevegelsen til et annet objekt.
  
En ny elektronisk lukker oppnår minimum bildeforsinkelse på omtrent 0,050 sekunder.


Kreative funksjoner
a77 og a65 har begge Sonys nyutviklede sensor Exmor APS HD CMOS, med 24,3 effektive megapikslers oppløsning.
  
Sensoren går sammen med den nyeste revisjonen av Sonys BIONZ bildeprosessor som takler store mengder av høyhastighetsdata fra kamerasensoren.

Kombinasjonen av sensor og BIONZ-prosessor gir høye bildehastigheter og høy bildekvalitet med lavt støynivå når man filmer stillbilder eller videoer i full HD-kvalitet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1