Tips redaksjonen
23.09.2011

Fluke introduserer termokameraer i P3-serien

P3-serien består av modellene Ti32 og TiR32 samt de nye modellene Ti27 og Ti29. Bruksområdene for Ti32 og TiR32 er industri, elektro, mekanikk og prosess, mens bruksområdene for modellene TiR27 og TiR29 er bygningsinspeksjon, energikontroll, værsikring og vedlikehold av bygninger.

Den nye serien med kameraer har høy termisk sensitivitet, et høyt antall piksler og høy romoppløsning.

Den 3,7 tommers store, diagonale LCD-skjermen med VGA-farger gir skarpe og klare bilder.
  
Ti-modellene måler temperaturer fra –20 ºC til 600 ºC (–20 ºC til 150 ºC i TiR-modeller) og har en fargealarm for høy temperatur i de industrielle modellene og fargealarm for lav temperatur eller duggpunkt i bygningsmodellene. Alle har taleannotering.


Tekniske finesser
P3-serien har patentert Fluke IR-Fusion-teknologi som tar infrarøde og synlige bilder, slår dem sammen og viser dem samtidig for å kunne diagnostisere problemer bedre.

Kameraet har flere visningsmodi som gjør det mulig for brukeren å manipulere bilder direkte på kameraskjermen.

IR-Fusion gjør det enklere å identifisere detaljer og potensielle problemer ettersom brukeren har full kontroll over både de infrarøde og de vanlige lysspektrene og kan behandle og analysere bilder.
  
Termokameraene har som ekstrautstyr utbyttbare telelinser med vidvinkel og IR-Fusion som dekker alle bruksområder.

Alle modellene har skjerm med høy oppløsning og infrarød detektoroppløsning på opptil 320 x 240 piksler.


Programvare
Fluke SmartView-programvare for profesjonell IR-analyse og -rapportering følger med alle termokameraene.

Med den modulbaserte verktøypakken for visning, annotering, redigering og analyse av infrarøde bilder kan brukere redigere bilder i fem visningsmodi og generere tilpassede og profesjonelle rapporter med noen få trinn ved hjelp av rapportveiviseren.

Programvaren støtter Fluke IR Fusion-teknologi og har tredimensjonal visning med Fluke 3D-IR, som gjør at varme eller kalde punkter skiller seg ut fra bakgrunnen, slik at de er enkle å se og analysere.
  
Termokameraer i Fluke P3-serien leveres komplett med et minnekort på 2 GB, to oppladbare batterier, som hver gir over fire timers bruk, lader/strømforsyning, justerbar håndrem og bærevesker.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1