Meny
23.09.2011

MOBOTIX lanserer værbestandig og støtsikkert overvåkningskamera

Overvåkningskameraet har to justerbare kameramoduler på 3,1 megapiksler, som kan kombineres for å lage et bilde.
 Kameraet, som har fått navnet MOBOTIX D14 DualDome, har digital PTZ (Pan Tilt Zoom) og ingen bevegelige mekaniske deler. Det er i rustfritt stål med en tre millimeter tykk kuppel i polykarbonat.

Takket være 90 graders vidvinkel- og telelinser kan et helt område overvåkes samtidig.
Det kan for eksempel tas portrettbilder av mennesker foran et inngangsparti. I tillegg kan linsene benyttes i kombinasjon for 180 graders opptak, noe som betyr at en parkeringsplass kan overvåkes med ett veggmontert kamera.

Kameraet har farge- og svart/hvittmodul for å sikre god fargegjengivelse når det er lyst og høy følsomhet når det er mørkt.


Ukevis med lagring
MOBOTIX D14 DualDome har en bevegelsesdetektor som automatisk utløser innspilling for deretter å varsle via e-post eller VoIP.

Den integrerte digitale opptakeren har opptil 64 gigabyte med lagringsplass, noe som betyr at det er plass til ukevis med film uten behov for en ekstern lagringsenhet.

I tillegg kan lagringsplassen utvides til terabytes ved å benytte en ekstern NAS-disk.


Lavt energiforbruk
Kamerat, som verken krever oppvarming eller kjøling, har et energiforbruk på ca. 4 watt, fordi strømtilførselen går via en nettverkskabel (PoE).

Høy oppløsning og fjerning av ekko
D14 har USB- og MxBus-grensesnitt for forlengelsesmoduler som I/O, GPS eller RS232.

En ny og kraftig prosessor gjør det mulig å ta bilder på opptil 6,2 megapiksler. Mikrofonen og høytaleren har funksjoner som for eksempel kan fjerne ekko.

Programvare inkludert
Programvaren for opptak og avspilling er inkludert.

I tillegg er programvare for MxCC Control Center (for større overvåkningsprosjekter med opptil 1000 kameraer) og MxEasy (programvare for mindre prosjekter med verktøy for analyse, administrasjon og visning) tilgjengelig kostnadsfritt.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no