Meny
19.08.2011

NKI Nettstudier vant førsteplass for forskningsarbeid

NKI Nettstudier har fått nok en bekreftelse på at de er en tung og seriøs utdanningsinstitusjon i Norge, da professor Torstein Rekkedal vant en europeisk førsteplass for sitt forskningsarbeid.

Forskning i internasjonal toppklasse
Det var under jubileumskonferansen til European Distance and E-learning Network (EDEN), en stor europeisk forening for nettbasert undervisning, at professor Rekkedal ved NKI Nettstudier vant den høythengende førsteplassen.
  
Beslutningen ble tatt av en internasjonal jury, og blant årets ca. 170 foredrag stakk altså Rekkedal av med førsteprisen for foredraget ”Local Support for online learners with possible learning disadvantages”.

Foredraget er basert på forskning av lokale læringsrom, der studenter kan møte hverandre og få personlig oppfølging fra en veileder.

NKI Nettstudier samarbeider med flere aktører i hele landet, som tilbyr lokale læringsrom som supplement til nettstudiene.

Fokus på forskning
NKI Nettstudier har drevet aktivt forsknings- og utviklingsarbeid siden 1971 og publiserer jevnlig stoff i anerkjente tidsskrifter.

Med denne utmerkelsen viser NKI Nettstudier at de ikke bare er en av Europas største leverandører av nettbasert utdanning, men også en av Europas fremste hva gjelder forskning.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no