Tips redaksjonen
19.08.2011

Simen Bekkevoll norgesmester i energimontørfaget

Lærling Simen Bekkevoll i Infratek gikk av med seieren i NM for lærlinger i energimontørfaget under REN Metodedagene i Drammen.

Det var totalt 19 lærlinger som deltok i konkurransen. Infratek stilte med tre deltakere: Simen Bekkevoll, Mirza Rebaz og Fredrik Engen.

Alle tre markerte seg med glimrende plasseringer. Norgesmester ble Simen Bekkevoll, Mirza Rebaz tok andreplassen og Fredrik Engen fikk fjerdeplassen.
  
– Det var helt herlig å bli Norgesmester, sier Simen Bekkevoll.
  
– Vi gjennomførte fem øvelser, tre praktiske og to mer teoretiske. Vi skulle blant annet montere et 240 kV kabelskap og gjennomføre feilsøking på trafo.

Mange av øvelsene gikk på tid, og noen gikk på utførelse som ble vurdert av dommere, forteller han.
  
Infratek har etablert en egen skole for lærlinger og har de siste årene satset mye på kompetanseutvikling.
  
– Vi er veldig stolte av guttene. Vi har satset langsiktig, og det er tydelig at vi legger mer vekt på dette enn mange av konkurrentene våre.

Jeg tror det ikke er tilfeldig at Infratek tok tre av de fire øverste plassene i konkurransen, sier Thorolf Ramstad, leder for Infratekskolen.
  
REN Metodedagene og NM for energiverksansatte 2011 ble arrangert ved Drammen Travbane.
  
– Infratek deltok med to stands, og vi var godt synlige på arrangementet. Vi hadde en AUS-stand og en rekrutteringsstand med produktene vi tilbyr innenfor infrastruktur.

Vi ga også demonstrasjoner av Infrateks kabeldiagnostikkbil og AUS-metoder, sier Ramstad.

 

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1