Tips redaksjonen
19.08.2011

Kjøkken i Ferrari-klassen

Denne nye kolleksjonen er preget av estetisk perfeksjon og tidløs eleganse. Den er utviklet i samarbeid med det berømte italienske designhuset Pininfarina, og tegnet av selveste Paolo Pininfarina, som også har designet de legendariske Ferrari-bilene.

Gorenje skriver dette om kjøkkenet: – Pininfarina Steel har materialer, funksjoner og former som utfyller hverandre.

Enhver bryter og enhver kurve påvirker helhetsuttrykket. Formspråket er gjennomført til minste detalj, og produktenes metallglans understreker den strømlinjeformede italienske designen.

Gorenje Pininfarina Steel er et symbol på nytelse og opplevelse – uavhengig av tid og rom. 

Gorenje kombinerer kvalitet, estetikk og teknologi for å skape fremtidsrettede løsninger du kan nyte i dag – en symbiose av funksjon og design som gjør kjøkkenet til en sanselig opplevelse.
  
Kolleksjonen består av åtte ulike produkter til kjøkkenet: innbyggingsovn, to ulike induksjonsplater, gasstopp, ventilatorhette, kjøleskap og fronter til oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Ovnen har et brukervennlig berøringspanel med en rekke muligheter, blant annet til å lagre egne kombinasjoner av matlagingsfunksjoner eller se gjennom yndlingsoppskrifter.

Induksjonsplatene er utstyrt med den nyskapende styringsteknologien Multi-Slider, som gir full kontroll over matlagingen ved ganske enkelt å la fingeren stryke over berøringspanelet.

Det er ingen knotter eller håndtak som forstyrrer de glatte linjene – bare brukervennlighet og estetikk.
  
– Gorenje Pininfarina Steel er designet for å overleve fremtidens trender, og representerer en ny livsstil på kjøkkenet, skriver selskapet i en pressemelding.
  
Les mer på www.gorenje.no

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1