Tips redaksjonen
29.04.2011

Canon lanserer sitt første megapiksel nettverkskamera

Canon lanserer sitt første 1,3 megapiksel nettverkskamera med panorering, vipp og zoom.
Canon VB-M40 har innebygde funksjoner for analysering av videoinnhold og er egnet til sikkerhetsovervåking av for eksempel områder utendørs eller store områder innendørs som lagerlokaler og fabrikker.

Canons første megapiksel nettverkskamera har 20x zoom og 55,4° horisontalt synsfelt pakket inn i klassens minste og mest diskré kamerahus.

VB-M40 er Canons første nettverkskamera som kan skilte med CMOS-teknologi og DIGIC NET, som sørger for at kameraet støtter direkteavspilling med høy oppløsning.
  
Kameraet er velegnet til trafikkstyring, byovervåking, overvåking i butikker, transport, logistikk og produksjon.

VB-M40 har fire innebygde funksjoner for analysering av videoinnhold som registrerer om kameraet er manipulert, eller om sentrale objekter er flyttet, fjernet eller utelatt i et motiv.

Lydregistrering gjør det mulig å bruke kameraet i miljøer der det er viktig at endringer i lydvolum registreres.

Man kan også angi at registrerings¬funksjonene skal aktivere automatisk opptak og opplasting til en server eller automatisk e-postvarsling.
  
VB-M40 har også en personvernfunksjon som blokkerer visse områder av kameraets bildefelt.

Denne funksjonen kan brukes til å hindre at det tas opp sensitiv informasjon, for eksempel PIN-koder som tastes inn i minibanken, eller til å sikre personvernet til personer i nabobygninger. 
  
VB-M40 er tilgjengelig i faragene sølv og svart og leveres med et utvalg tilleggsutstyr som åpner for en rekke installasjonsmuligheter både innen- og utendørs.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1