Tips redaksjonen
11.04.2011

Etterlyser sosiale entreprenører

VelFERDkonferansen 2011 skal kåre Årets sosiale entreprenør. Vinneren får med seg en halv million kroner til sitt konsept.
Ferd har etablert et eget forretningsområde som kombinerer kjernekompetansen innenfor forretningsutvikling med et brennende samfunnsengasjement.
  
I mai arrangerer de velFERDkonferansen 2011 der de kårer Årets sosiale entreprenør. Vinneren får med seg en halv million kroner til videreutvikling av sitt konsept. 
 

Fra ”Skaperen” til å skape gode sosiale løsninger
– Norge er et rikt samfunn med et velutviklet velferdssystem. Likevel ser vi flere felt som trenger innovativ tenkning og nye metoder for at utfordringer skal kunne løses, sier Katinka Greve Leiner, direktør for Ferd Sosiale Entreprenører.

Hun er for mange mer kjent som dommer og programleder i TV2serien Skaperen.
  
– Rusmisbruk, kriminalitet, psykisk sykdom, fattigdom, manglende integrering og manglende mulighet til å utvikle sine evner er noen av de områdene en sosial entreprenør kan gå løs på og bidra med bedre resultater, presiserer Leiner.

Sosialt entreprenørskap bidrar med innovative løsninger på viktige samfunnsutfordringer.

En sosial entreprenør vet hvor viktig det er å ha fokus på økonomi og god forretningsskikk i tillegg til et stort sosialt engasjement.
  
– Vi tilbyr våre sosiale entreprenører kapital, vårt nettverk, og vår kompetanse innenfor forretningsutvikling og strategi.

For at vi skal kunne bidra i et marked vi kjenner, og følge dem så tett som vi ønsker, har vi i første omgang valgt å konsentrere oss om prosjekter i Norge, sier Leiner.
  
Konferansen er gratis. Se for øvrig wwwvelferdskonferansen.no.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1