Tips redaksjonen
11.04.2011

Lederutviklingsprogrammet for byggenæringen

15.–16. mars møtes første kull av ledere på Solstrand til den innledende samling av Lederutviklingsprogrammet for byggenæringen.

Stiftelsen AFF har utviklet lederutviklingsprogrammet med referanse til det velrenommerte Solstrandprogrammet, som i 2010 ble rangert av Financial Times blant de 50 beste programmene i verden, sammen med bl.a. Harvard.
  
Programmet har bare 24 plasser pr kull, og blant årets deltakere finner vi toppledere, regions- og avdelingsdirektører, eiendomssjefer og andre mellomledere fra eiendoms- og byggebransjen.
  
En av de første ressurspersonene som disse lederne møter på Solstrand, vil være Petter Eiken, adm. direktør i Skanska Norge.
  
Eiken vil her gi deltakerne en beretning om egne ledererfaringer, relatert til ledelsesutfordringer for næringen som sådan.
  
På senere samlinger vil deltakerne få tilgang til toppsjefene i Statsbygg og Entra Eiendom.
  
– Vi gleder oss til å ønske velkommen til det første åpne lederutviklingsprogrammet som er utviklet spesielt for ledere i eiendoms- og byggebransjen.

Med Stiftelsen AFF på laget – som har 60 års erfaring fra Solstrandprogrammet – har vi de aller beste forutsetninger for å lykkes på vegne av Norges største landbaserte næring – byggenæringen, sier Øystein R. Kristoffersen, styreleder i Senter for eiendomsfag.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1