Tips redaksjonen
11.04.2011

Sonos introduserer Sonos Controller for Android

Sonos har introdusert Sonos Controller for Android, en gratis app som omformer de fleste Android smartphones til en trådløs styreenhet for musikk
Sonos Controller for Android er tilgjengelig i mars, og nedlastingen fra Android Market er gratis.

Sonos beskriver systemet slik: – Med Sonos S5 i et rom og en Android-telefon i hånden kan musikkelskere nyte trådløs musikk hjemme.

Man vil kunne få tilgang til, og spille musikk fra hele verden – fra Internett og det personlige musikkbiblioteket.

Bruk Sonos Controller for Android app for å kontrollere all musikken din, fra alle rom fra din egen håndflate.

Det er også mulig å benytte stemmegjenkjenning for å søke på artister, album eller spor ved ganske enkelt å snakke inn i telefonen.

En verden av musikk
For å komme i gang trenger man en Sonos ZonePlayer og en Sonos Controller, slik som Sonos Controller for Android.

Den mest populære Sonos ZonePlayer er Sonos S5, som er et alt-i-ett trådløst musikksystem som man kan koble til hvor som helst.
  
Man henter en Android smartphone opp fra lommen. Med Sonos Controller for Android søker man så etter sanger og stasjoner ved enten å skrive eller å snakke.

Man velger musikken og kontrollerer volumet i så mange rom man ønsker.

Og siden det er Android-telefonen som kontrollerer musikken, og ikke er en kilde til den, stanser ikke musikken selv om man får en SMS, eller man må ta en telefon. 
  
Sonos kobler seg direkte til Internett, slik at man får tilgang til en verden av musikk, uten at man trenger å skru på datamaskinen.

Det er mulig å søke og spille fra mer enn 100 000 Internett radiostasjoner, programmer og podcaster – fra hele verden.

Her er det altså anledning til å spille sanger fra de mest populære musikktjenestene som Deezer, Spotify og Wolfgang’s Vault.

Sonos kan også spille hele det digitale musikkbiblioteket (for eksempel i iTunes) lagret på en datamaskin eller på en nettverktilknyttet lagringsenhet.
  
Sonos Controller for Android er laget for å virke på alle Android smartphoner som kjører Android 2.1 eller høyere med en skjermstørrelse på HVGA 320 x 480, WVGA 480 x 800 eller WVGA 480 x 854.

Sonos Controller for Android slutter seg til familien av andre Sonos Controllere som inkluderer gratis apps for iPhone og iPad, en dedikert pekeskjermkontroller, Sonos Controller 200 og gratis program for Mac eller PC, inkludert alle ZonePlayer.
  
For mer informasjon se www.sonos.com.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1