Tips redaksjonen
11.04.2011

LG lanserer avansert VRF-system for energieffektiv oppvarming

LG Electronics presenterer nye Multi V III, et kommersielt VRF-system beregnet på store innstallasjoner i for eksempel kontorbygg og butikker.
Den stadig økende etterspørselen etter energieffektiv teknikk vil gjøre den tredje generasjonen av Multi V til LGs flaggskip på det nordiske markedet.

Med nye Multi V III vil man kunne sikre pålitelig oppvarming også i svært kalde områder og samtidig senke driftskostnader og redusere miljøbelastingen, opplyser LG i en nyhetsmelding.
  
Multi V III er LGs hittil mest avanserte VRF-system, og lanseringen er en viktig del i LG Air Condition & Energy Solutions (AE) langsiktige plan om å oppnå et globalt salg på 60 milliarder kroner innen 2014. Multi V III forventes å ta en betydelig markedsandel i Norden.

Høy COP-verdi
– LG har et sterkt fokus på å utvikle og tilby energieffektive produkter, og med nye Multi V III imøtekommer vi alle VRF-behov på det nordiske markedet.

Løsningen gir oss en sterk posisjon og gjør LG til en ledende leverandør av smarte og effektive VRF-systemer, sier Azita Hedayati, Nordic Sales Director AE i LG Electronics.
  
De tre viktigste kundefordelene med Multi V III er ifølge LG at den gir bedre energieffektivitet, høyere kapasitet samt lengre rørdesign.

Energieffektiviteten har en COP-verdi (coefficient of performance) på 4,6 – en av de høyeste i bransjen. Dette har blitt mulig takket være LGs V-Scroll-inverteringskompressor og HiPORTM-teknikk (High Pressure Oil Return).
  
En enhet av Multi V III har kapasitet til 1000 meter med rør samt 20 HP per enhet og maksimalt 80 HP med fire tilkoplede enheter.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1