Tips redaksjonen
06.02.2011

Ny voksende baderomstrend

Størrelsen på baderommet vokser i takt med stadige nye trender og estetiske uttrykk. Fra å være et nødvendig onde har baderommet gått til å bli et trivselsrom der man stiller krav til både plass og utstyr.
Grohe følger den moderne trenden og lanserer flere nyheter for hele baderommet.

Den nye trendy serien Allure er maskulin og minimalistisk og består av stramme og rene linjer som gir et helhetlig inntrykk av badet.

Skal du følge trenden som er på vei inn til Norge, er høye armaturer og innbyggningsløsninger det mest trendy på markedet.
  
– Vi ser en økende trend i Europa med høye kraner og innbygde løsninger, og denne trenden er tydelig på vei inn i Norge.

Innbygde løsninger endrer det estetiske uttrykket og gir rom for større kreativitet i forhold til valg av servant og baderomsløsninger, sier Kjetil Grønbakken, Trade Marketing Manager i Grohe.


Hygiene står i fokus
Sammenlignet med standard ettgreps armaturer montert på servanten øker innbygde kraner hygieniske forhold vesentlig da man slipper såperester og smuss som ligger rundt og på selve kranen.

I tillegg har Allure-serien ”Grohe StarLightÒ”, en teknologi som er kjent for overflatefinisher.

Resultatet er en glødende, speilblank glans som er smussavvisende og bestandig mot riper og misfarging.


Reduserer vannforbruket
Armaturer fra Grohe Allure har innebygd reduksjonsventil.

Denne teknologien sørger for redusert vannmengde og kan ha et forbruk helt ned til 5,5 l/ min. Redusert vannmengde gir redusert vann- og strømforbruk.

Reduksjonsventilen sørger også for at vannet treffer vasken på en mykere måte, dermed reduseres mengde av vannsprut.  
  
I serien Allure kan man velge mellom høy eller lav kran til servant, to ulike designer til badekar og innbygde kraner, egen kran til bidet og ulike dusjløsninger.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1