Tips redaksjonen
06.02.2011

Dobbel strømforsyning

Mange velger i dag å investere i en ekstra lader til PC-en for å slippe å dra strømforsyningen frem og tilbake mellom hjem og arbeidsplass.
Den nye Compact Laptop Charger fra Targus passer til mer enn 8500 ulike modeller, og en ny USB-port gjør det dessuten mulig å lade mobiltelefon, iPod eller annet utstyr samtidig med den bærbare.

Det smarte ved den nye strømforsyningen er pluggsystemet, som innebærer at strømforsyningen passer til mer enn 8500 ulike PC-modeller – både med hensyn til størrelse og strømstyrke.

En innebygd sikkerhetsfunksjon sørger for at du ikke risikerer å kortslutte eller ødelegge utstyret.
  
Den nye universalstrømforsyningen egner seg som ekstra lader hjemme fordi den kan brukes av hele familien selv om det er snakk om fire–fem bærbare PC-er.

På den måten er det tilstrekkelig å ta med én lader på hytta eller ferieturen.


Lad utstyr og PC samtidig
Compact Laptop Charger er smalere og mer kompakt enn de tidligere modellene og gjør det dessuten enklere og greiere å lade ekstrautstyr og annen elektronikk i samme slengen.

De tidligere modellene krevde en spesiell plugg for å kunne lade utstyr direkte i strømforsyningen, men en ny USB-port gjør det mulig å lade alt utstyr via en USB-kabel, slik at det er nok med én lader.

Dermed slipper man tunge ladere og omformere, og man klarer seg med de små og lette ledningene til digitalkamera, mobil eller iPod.
  
Til våren lanserer Targus en mindre universalstrømforsyning spesielt beregnet på netbooks.
  
Compact Laptop Charger har en veiledende utsalgspris på 699 kroner inkl. mva. For informasjon om nærmeste forhandler, ring 97 49 99 57.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1