Tips redaksjonen
06.02.2011

Bedre kontroll med datarommet

En ny versjon av APC administrasjonsverktøy InfraStruxure Central gir mulighet for økt kontroll og bedre styring av fysiske elementer og løsninger i datarommet.
Samtidig oppretter APC by Schneider Electric en egen forretningsenhet for programvare.

Det nye InfraStruxure-systemet er også tilpasset overvåking av elektriske og elektroniske elementer i bygninger.

Verktøyet er bygd over en åpen plattform og kan brukes mot komponenter fra ulike leverandører.
  
– Bruk av systemet gir mer effektiv energibruk, lavere kostnader og bedre miljøavtrykk, sier Ole Andreas Båtnes i APC by Schneider Electric.
  
Administrasjonsverktøyet dekker de fleste fysiske funksjoner på datarommet, som energitilførsel, kjøling, status i skap og sikkerhet.
  
– Systemet oppdager feil eller tilløp til feil automatisk og iverksetter automatisk også tiltak for å hindre at skaden materialiserer seg, sier Båtnes.
  
Er det for eksempel fare for at en fysisk server som kjører virtuelle servere, holder på å knele, blir de virtuelle serverne automatisk og uten stans i systemene overført til servere med ledig kapasitet.

Faren for ikke planlagt nedetid reduseres sterkt.
  
Eksisterende ressurser kan maksimeres, og IT-sjefen trenger ikke lenger bekymre seg om de fysiske serverne støtter virtuell opplasting, sier Båtnes.
  
APC by Schneider Electric oppretter også en egen forretningsenhet for datasenter programvare (SW) som skal ha fokus på videreutvikling og salg av APCs ledende systemer for overvåking, planlegging og modellering av datasentre.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1