Meny
06.02.2011

Et slankere alternativ til heldekkende briller

Under arbeid som sliping, fresing og meisling blir partikkelinnholdet i luften ofte svært høyt slik at vanlige vernebriller ikke gir fullgod beskyttelse.
Mange kvier seg imidlertid for å bruke heldekkende briller, ikke minst på grunn av den uformelige designen.

Sperian lanserer derfor et nytt, slankere alternativ til heldekkende briller som gir optimal beskyttelse i krevende miljøer. 

SP1000 kombinerer moderne, praktisk design med komfort og justerbar passform.

Vernebrillene er utformet for å tåle tøffe miljøer og beskytter mot sol, vind, støv og luftbåret smuss.

SP1000 er et alternativ for ansatte i byggebransjen og annen tungindustri, opplyser Sperian i en pressemelding.


Beskyttelse i krevende miljøer
Den tettsittende passformen og de beskyttende egenskapene får SP1000 til å minne om heldekkende briller, men med en betydelig mer praktisk design.

SP1000 har en ergonomisk utforming med myke og fleksible nesebroer, myk polstring på enden av stengene samt justerbar nakkestropp.

Brillene gir derfor optimal beskyttelse i støvete og krevende arbeidsmiljøer på samme måte som tradisjonelle heldekkende briller. 
  
Product & Sales Manager for øyevern i Sperian, Stefan Vincze, mener at mange brukere føler seg litt latterlige i tradisjonelle heldekkende briller og opplever at de er ubehagelige å bruke en hel arbeidsdag.

– Da er SP1000 et perfekt alternativ, ettersom vi har slanket designen uten at det går på bekostning av de beskyttende egenskapene, forklarer han.

Dessuten følger både stenger og nakkestropp med for en mer fleksibel bruk.


Dura-streme-belegg for lengre levetid
SP1000 finnes i linsefargene klar, HDL-gul og grå, og samtlige linser er utstyrt med Dura-streme-belegg.

Sperian opplyser at Dura-streme kombinerer Sperians beste linsebelegg med omformingsbeskyttelse på innsiden og ripevern på utsiden, noe som gir linsene tre ganger lenger levetid.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no