Meny
02.02.2011

Nytt overvåkningskamera med HD-oppløsning

D-Link lanserer et nytt hærverkssikkert IP-kamera for overvåking.
Kameraet er utviklet for virksomheter som leter etter et avansert kamera som kan hjelpe dem med å bygge opp et overvåkningssystem og for virksomheter som er ute etter å komplettere eller skifte ut sin nåværende løsning.

D-Links DCS-6511 er den første modellen i selskapets nye utendørsserie. Den har en rekke ulike funksjoner.

Kameraet skal være hærverkssikkert, enkelt å installere, gi høy bildekvalitet og har støtte for PoE og alle ledende styringsplattformer.

DCS-6511 passer for brukere som har behov for overvåkning av flere områder både innendørs og utendørs.
  
– Virksomheter over hele Norge ser fordelene med å benytte seg av IP-kameraer i allerede eksisterende nettverk for å få større funksjonalitet enn med vanlige analoge systemer.

Konvergensen mellom sikkerhet og IP-nettverk har ført til at rollene til sikkerhetsspesialister og IT-ansvarlige har blitt mer integrert, og derfor har vi utviklet kameraer som gjør det enklest mulig for brukere med lite tid eller begrenset IT-kunnskap til raskt å kunne utnytte fordelene med IP-overvåkning, sier Magnus Cederäng, som er produktansvarlig i D-Link.


Bildekvalitet
DCS-6511 tar høyoppløste bilder på opptil 1280x1024 piksler, noe som gir et klarere bilde enn fra de fleste analoge kameraer.

Signalene sendes via nettverket med MJPEG H.264 og MJPEG-4 i sanntid, noe som muliggjør fullstendig fleksibilitet i hvordan videoinnhold brukes, samtidig som det sikrer at kameraene opptar minst mulig båndbredde.
  
Et tema som ofte tas opp når det gjelder overvåkningskameraer, er videokvaliteten når et objekt blir filmet med solen eller en annen lyskilde bak seg.

For å forsikre seg om at man i slike tilfeller beholder høy bildekvalitet kan man sette et ICR-filter på kameraet, enten manuelt eller fjernstyrt via datamaskinen.

Kameraets WDR (Wide Dynamic Range) oppgis å gi klare bilder, selv i de vanskeligste motlysforholdene.
  
Kameraet har også en innebygd IR-LED som kan stilles inn til å aktiviseres ved en bestemt lysstyrke for å sikre at alle aktiviteter fanges opp – uansett lysforhold eller tid på døgnet.


Installasjon
DCS-6511 har en spesiell linse som gjør at man kan sette kameraene på plass uten samtidig å stille inn fokus; dette gjør brukeren i stedet via PC-en sin.

Dette minsker installasjonskostnadene vesentlig, samtidig som det er enkelt å gjøre eventuelle fokusjusteringer.
  
IP-kameraet drives av PoE (Power over Ethernet). Dette innebærer at man bare trenger en nettverkskabel for strøm.


Sentral håndtering
En av fordelene med IP-overvåkningssystemer er muligheten til å kunne håndtere samtlige kameraer sentralt, fra ett og samme sted.

Med DCS-6511 får brukeren også med D-ViewCam, som er en overvåknings- og styringsprogramvare som lar administratoren håndtere opptil 32 nettverkskameraer.

Programmet inneholder også funksjoner for eksempelvis varslingsmeldinger via e-post, innstilling av innspillingstider og håndtering av bevegelsessensorer for innspilling ved aktivitet.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no