Tips redaksjonen
16.12.2010

Datasenter på hjul

Friganor AS er eneimportør av Emerson Network Powers kjøleløsninger og har med over 25 års erfaring høy kompetanse innenfor komplette løsninger for datasentre.
Nå lanseres den første løsningen som garanterer hurtighet, sikker drift og maksimal effektivitet i et containerbasert, nøkkelferdig datasenter.

Datasenteret, som for øyeblikket reiser rundt hele Europa, kan flyttes hurtig og viser en fullverdig løsning for dekning av IT-infrastruktur under både ordinære og ekstraordinære omstendigheter.

Emerson Network Power sin nye ”plug and play”-løsning inneholder alle elementer for å sikre kontinuerlig oppetid for bedriftskritiske operasjoner.

Løsningen blir illustrert under den pågående turneen og på websiden www.datacenterinfrastructure.eu.


Tilpasses kundens behov
Emerson Network Power sitt ”On the Road Data Center” kan tilpasses nøyaktig til den enkelte kundes behov med rack, kjøling, UPS, strømfordeling inkludert kabling, monitoring og brannslukking med mer.

Med muligheten til å plassere datasenteret hvor som helst er det den perfekte løsningen både for stasjonære og midlertidige datasentre.
  
Hurtig utvidelse av raskt voksende datasentre, feltstøtte under nødhjelpsoperasjoner, katastrofegjenvinning, sports- og filmevenement er bare noen av områdene som kan utnytte det fulle potensialet som ligger i dette komplette datasenteret.

Det er mange fordeler ved et datasenter som er utviklet for hurtig forflytning, for eksempel sikring av kontinuerlig serverdrift uten påvirkning på eksisterende utstyr, sikker strømforsyning under alle forhold samt en integrert og driftsklar plattform som kan aktiveres raskt.
  
Den interne infrastrukturen inkluderer de mest nyskapende løsninger som Liebert CRV InRow-presisjonskjølere, den helt nye Liebert APM UPS, Liebert MPX og MPH intelligente PDU-er, Liebert Nform Monitoring samt Avocents  KVM-switcher og IT Management-løsninger.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1