Tips redaksjonen
28.11.2010

Bourbon Offshore og Wågene inngår stor avtale om oljevedlikehold

Ing. Åge S. Wågene AS i Sandefjord, som er spesialist på vedlikehold av hydraulikk og smøreoljer til shipping og industri, har inngått rammeavtale med Bourbon Offshore i Marseille, Frankrike samt avtale om leveranse av 86 systemer til 43 skip.

Bourbon Offshore er et av verdens største rederier med en flåte på 388 skip. Etter leveranse av et nybyggprogram til 12 mrd. NOK vil selskapet operere en flåte på 600 skip i 2015.

Bourbon Offshore har benyttet oljevedlikeholdsløsninger fra Wågene siden 2008 og har installert 28 systemer, primært på thursters og annet hydraulisk utstyr om bord i offshoreflåten.

De neste 86 skal monteres om bord på 43 nybygg, som leveres til Bourbon over de neste to årene. 
  
Wågene har de siste årene fått betydelig anerkjennelse for sin teknologi og sine systemer for vedlikehold av hydraulikk og smøreoljer.

Purifiner er et by-pass filtersystem som renser oljen fri for partikler ned til 1 micron samt fjerner emulgert og fritt vann ned til 50 ppm.
  
Wågene har levert over 800 systemer til shipping og offshore, der hydraulikk og smøresystemer ofte blir forurenset av partikler og vann fra kondensering og lekkasjer.

Operatørene henter betydelige besparelser ved å holde oljen ren til enhver tid ettersom 80 prosent av alle havarier i hydraulikksystemer skyldes forurensing av oljen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1