Tips redaksjonen
28.11.2010

Nytt hjemmekinosystem fra Panasonic

Panasonic lanserer tre nye hjemmekinosystem med støtte for 3D i full HD: to tradisjonelle hjemmekinosystem, SC-BTT755 og SC-BTT350 samt lydpanelet SC-BFT800 med mulighet for oppheng på vegg.
Alle modellene støtter den siste HD 3D-teknologien samt 2D-materiale på både Blu-ray og DVD.

Panasonic opplyser at modellene SC-BTT755 og SC-BTT350 begge er utstyrt med det aller siste innenfor avansert bildeteknologi.

PHL Reference Chroma Processor Plus og full HD Upsampling skal ifølge selskapet gi en imponerende bildekvalitet ved avspilling av film, uansett om det er i full HD 3D eller 2D.

Modellene leveres med avanserte lydfunksjoner som Virtual 7.1-kanals surroundlyd for å gi en maksimal helhetsopplevelse.

SC-BTT755 har en ny høytalerteknologi kalt Pure Direct Sound, som ifølge Panasonic genererer ekstra klar og tydelig lyd blant annet takket være en bambusmembran.

Et spesielt designet høytalerkabinett fjerner uønskede akustiske reflekser. BTT755 har også en kraftig Kelton subwoofer for å gi en fyldig bassopplevelse. 


Slankere 3D Blu-ray-hjemmekinosystem

Panasonic opplyser at SC-BFT800 har mye av den samme teknologien som SC-HTB500 og er et komplett lydpanelanlegg med 3D Blu-ray-teknologi.

En Kelton subwoofer, som kobles trådløst til systemet, skal gjøre det enkelt å oppnå en dyp og kraftig bass.


Nettverksstøtte og innebygd iPhone/iPod-dock
Alle tre modellene har støtte for DLNA og er WLAN-klare (for tilkobling til trådløst LAN kreves en WLAN-adapter).

Nettverksfunksjoner som VIERA CAST gjør det mulig å se materiale fra for eksempel YouTube og Picasa og få tilgang til de siste firmware-oppdateringene.

Gjennom den integrerte SD-kortleseren og USB-inngangen kan brukerne høre på musikk (MP3) og se bilder (JPEG) og videofilmer (AVCHD/MPEG2) fra kameraer og videokameraer. 
  
Det er også mulig å vise eget 3D-materiale innspilt med Panasonics nye 3D-videokamera (SDT750) eller se video i DivX HD- og MKV-formatene.

Alle tre modellene har innebygd iPhone/iPod-dock der man kobler til sin iPhone eller iPod.
  
Veiledende priser: SC-BTT755 kr 7495, SC-BTT350 kr 5495 og SC-BFT800 kr 7495.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1