Tips redaksjonen
02.11.2010

Ny toppleder i Norse Energy

Olje- og gasselskapet Norse Energy Corp ASA har engasjert Mark Dice til å overta som administrerende direktør etter Øyvind Risberg.
Mark Dice har tidligere arbeidet for BP og Amoco og har siden juni 2009 vært driftsdirektør i Norse Energy.

– Styret og eiere er meget fornøyde med å få en administrerende direktør med Dice sin erfaring nå som selskapet skal fokusere enda mer på drift, sier styreleder Dag Erik Rasmussen i Norse Energy Corp.


Fokus på drift

Mark Dice skal lede selskapets operasjoner fra hovedkontoret i Buffalo, New York.

Norse Energy satser særlig på å utvinne naturgass og har også eierposisjoner i infrastruktur innenfor olje- og gassektoren.
  
– Norse Energy Corp beveger seg over i en mer driftsrelatert fase som selskap. Jeg ønsker å bygge videre på selskapets posisjoner og kompetanse, men samtidig er det viktig å prioritere langsiktig verdiskapning for aksjonærene og ansatte, sier Mark Dice.


Gleder seg

Norse Energy ble notert på Oslo Børs i 2005 og har sin virksomhet i USA. Administrerende direktør Mark Dice er amerikansk statsborger og eier 1 000 000 aksjer i Norse Energy Corp ASA.
  
– Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven som selskapets toppleder, sier Dice.

Styret i Norse Energy vil benytte sjansen og takke Øivind Risberg for grunnleggelsen av selskapet og hans innsats for Norse Energy.

Øivind Risberg vil ifølge sin ansettelsesavtale motta to års etterlønn.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1