Tips redaksjonen
05.08.2010

VÅR høstet internasjonal anerkjennelse

VÅR gourmet fruktmost er tildelt ”2010 Superior Taste Award” for sin smak og kvalitet.
– Jeg er utrolig stolt av at VÅR, som i sterk konkurranse fra 900 innsendte produkter fra 60 land, har fått to stjerner i denne internasjonale konkurransen, sier utviklingssjef i FellesJuice AS, Asbjørn Tandberg.

– Målet er å innta restaurantbransjen og gi den et konkurransedyktig supplement eller alternativ til vin på drikkekartet.

– Å få en internasjonal anerkjennelse for smak er et flott kvalitetsstempel.

VÅR er det aller beste alkoholfrie alternativet når du ikke kan nyte vin, sier norsk og nordisk vinkelner-mester fra 2009, Merete Bø, i en kommentar.


Fokus på spesielt gode produkter
Hvert år samler ”The International Taste and Quality Institute” i Brüssel tolv av Europas beste chefer og vinkelnere for å teste mat- og drikkeprodukter på smak og kvalitet.

Instituttets formål er å promotere og få fokus på spesielt gode produkter.
   
– Vi har brukt tre år, mye lidenskap og vitenskap til å utvikle VÅR.

Å anerkjennes og belønnes for resultatet i denne internasjonale konkurransen er verdt all innsatsen, smiler Tandberg stolt.


Passer til ulike typer mat

VÅR er en ren most av frukt og bær. Den er utviklet spesielt, i samarbeid med Kulinarisk Akademi for å passe til ulike typer mat – akkurat som vin.


Spesialitet i Norge

VÅR er også godkjent som Spesialitet av KSL Matmerk. For å kunne få godkjenning til å bruke spesialitetmerket må bedriften vise frem, dokumentere og oppfylle de kriteriene som er satt for produktene.

Det innebærer at produktene må ha faktiske kvalitetsegenskaper som skiller dem fra andre.

Disse egenskapene kan ha grunnlag i valg av spesiell råvare, en spesiell produksjonsprosess og/eller egenskap som modenhet, ferskhet og smak.

I tillegg må bedriften og produktet ha grunnlag i ”den gode historien”.

Det er helheten som teller. (www.matmerk.no)

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1