Tips redaksjonen
05.08.2010

Monaco POTATOES i potte på terrassen

Mester Grønn AS har lansert et nytt og spennende balkong- og terrasseprodukt – POTATOES i potte. Produktet har hatt stor suksess i Danmark.
Mester Grønn er først ute i Norge med å lansere produktet POTATOES, som gjør at kunden kan høste flotte delikatessepoteter på sin egen balkong og terrasse gjennom hele sommeren.

Dette er et helt nytt produkt på markedet. På grunn av tollrestriksjoner er potetplanten produsert hos Finstad Gartneri, Sande i Vestfold. Potetsorten heter Savo.


Opplevelse for hele familien

Med nyheten danske POTATOES kan man sette sprøytefrie og sunne, norske nypoteter på middagsbordet, direkte plukket fra balkongen eller terrassen.
  
Stor interesse for og etterspørsel etter POTATOES har ført til at produktet i testperioden har blitt revet vekk fra hyllene i Danmark.

Mester Grønn har nå 1000 planter for test på det Norske markedet.

POTATOES passer ifølge Mester Grønn perfekt til balkong- og terrasse og gir kundene mulighet til å lage sin egen lille kjøkkehage på selv den minste balkong.


Produktet

Produktet er tre potetplanter plantet i en ny type plastpotte, en dobbel potte, som gjør det enkelt å høste poteter etter hvert som de blir modne.

Etter bare noen få uker kan man starte innhøstingen.

Man løfter opp den innerste potten og plukker den mengden man har bruk for.

Potten settes deretter på plass igjen, og planten vi så fortsette å produsere flere poteter. Dette kan gjentas helt til frosten kommer.
  
Planten skal vannes regelmessig. Den må ikke tørke ut.

Den gjødsles med langtidsvirkende næring og plasseres lyst og solrikt. Den tåler ikke frost.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1