Tips redaksjonen
05.08.2010

Helt åpne NEF-seminarer

Nå blir det dropin-seminarer på NEF-Dagene. Også internasjonalt er interessen stor for bransjens viktigste møteplass.
Formann Stig Pedersen lover mer fart og moro i Lillestrøm i februar neste år.

– Ikke åpen bar, men åpent seminar, sier Stig Pedersen. Han er formann for hovedkomiteen til NEF-Dagene, som finner sted på Norges Varemesse i
Lillestrøm 8.–11. februar 2011.

Denne gangen blir det altså et helt nytt seminarkonsept, der deltakerne kan gå rett inn uten å melde seg på på forhånd.

– Vi legger stor vekt på samspillet med varehandelen, produktutvikling, sjømat, logistikk, ernæring og helse, ramser Pedersen opp.


Internasjonal interesse

NEF-Dagene i februar er i ferd med å vekke interesse godt utenfor Norges grenser.
  
– Vi har markert oss kraftig på messekartet og også fått interesse fra andre land. Blant annet får vi besøk av en delegasjon fra den finske kjøttbransjen.

De ser på Norge som en interessant samarbeidspartner for også å kunne utveksle erfaring, forteller formannen i hovedkomiteen.


Tunge utstillere

– Av utstillerne ser vi at de store, tunge er på plass igjen, i tillegg til mange av oss små, sier Pedersen. Til daglig er han daglig leder i CFS Nordic.
  
Nå arbeider hovedkomiteen for NEF-Dagene med å få på plass både et godt seminarprogram og et bredt utvalg av utstillere.
  
– Vi ser at årets utstillere er leverandører både på land- og sjøsiden. Det kommer også utstillere som er leverandører nesten bare til fiskeindustrien.

Vi prøver å legge alt til rette for at de besøkende skal få et effektivt messebesøk og en stor opplevelse, konstaterer Stig Pedersen.
  
Han lover enda mer fart og moro på NEF-Dagene denne gangen, blant annet med et eget vrimletreff der det skal deles ut en rekke priser.


Anuga i gamle dager

– Fordelen er beliggenheten ved siden av Smak 2011.

Det er en fantastisk kombinasjon.
Det blir som en god, gammeldags Anuga-messe, mener han.
  
– Da var det både maskiner og produkter. Nå er det maskiner ett år og produkter neste år.

Men de som kjøper maskiner, driver også med sluttprodukter, så kombinasjonen er fantastisk, sier NEF-formann Stig Pedersen.
  
Etter at næringen har vært skviset litt på pris i det siste, ser han at det denne gangen kan bli fokus på at det er mulig å få skikkelig betalt for kvalitet og sikkerhet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1