Tips redaksjonen
05.08.2010

Gjør deg klar for Huawei

Nå er et helt nytt mobiltelefonmerke å finne i norske butikkhyller.
Lanseringen av smarttelefonen Huawei U8230 Android OS 2.1 markerer starten på den kinesiske teleteknologileverandøren Huawei Technologies storsatsning i Norge.

I Norge er Huawei Technologies kanskje best kjent som leverandør av infrastruktur innenfor telecom og har blant annet levert USB- og WiFi-modem til noen av de største norske teleoperatørene.

Selskapet har også vært en tung aktør på det globale konsumentmarkedet i en årrekke med over 100 000 ansatte globalt, hvorav 40 prosent er ingeniører dedikert til utviklingen av neste generasjons teleteknologi.

I Norge varsler Huawei en rekke spennende produktlanseringer utover høsten.

Først ut er altså den prisgunstige Huawei U8230 Android OS 2.1, som var å finne i butikkhyllene fra 5. juli i år.
  
– Tiden er endelig kommet for å satse under eget merkenavn i Norge. Med Huawei U8230 får du en elegant og prisvennlig smarttelefon med Huaweis eget Emotion Skin og enkel tilgang til et stort antall widgets.

Den har en 3.5 tommers berøringsskjerm, svært god funksjonalitet og en batterilevetid som ligger i toppsjiktet blant Android-baserte mobiltelefoner, forteller Tor Slørdal i Huawei Norge.


Utfordrer på pris

Huawei U8230 har fått en lekker design og kan by på en fullverdig Android-opplevelse for selv den mest kresne Android-entusiast.

Veiledende pris vil være kr 2295, men telefonen vil være å finne til under 2000 kroner hos de fleste utsalgssteder i Norge.
  
– Vi har vært ekstremt opptatte av å kunne tilby de norske forbrukerne mye mobil for pengene.

At vi har klart å holde prisnivået så lavt på en Android-basert telefon av meget høy kvalitet, betyr det fra nå vil koste mindre å få en smarttelefon som er helt deg, smiler Slørdal.


Mer i vente
      
Den nye modellen U8230 varsler også en større satsning i Norge fra den kinesiske teleteknologigiganten.

Utover sensommeren og høsten kommer Huawei til å lansere en rekke nye produkter innenfor mobiltelefoni.
  
– Dette vil være produkter av høy kvalitet innenfor forskjellige prisgrupper og segmenter.

Vi har flere spennende produkter på gang som vi gleder oss til å presentere for det norske folk, avslutter en entusiastisk Tor Slørdal.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1