Tips redaksjonen
05.08.2010

Leverer ladestasjoner og gatebelysning i verdenstoppen

Proxll AS har levert ladestasjoner og LED gatebelysning til verdens største ladeplass for elbiler.
–  LED gatelys gir, sammenlignet med konvensjonelle gatelys, et betydelig redusert strømforbruk og vesentlig lengre levetid.

Trådløs styring og kommunikasjon bidrar også til effektiv drift og god totaløkonomi. Trekanttomten i Dokkveien ved Aker Brygge var det rette stedet for denne viktige lanseringen, og det gleder oss at Oslo kommune, Trafikketaten har gjort dette kloke valget.

Samtidig har vi også levert 25 ladestolper til elbiler med to uttak for lading, som plasserer Oslo kommune i verdenstoppen når det gjelder å legge forholdene til rette for økt bruk av elbil, sier Geir Kjønigsen, avdelingsdirektør for Samferdsel i Proxll.
  
Oslo har i dag 180 offentlige reserverte elbil- plasser med mulighet for lading.

I løpet av året skal antallet stige til 270, og innen utgangen av 2011 er planen at det skal være 400 ladestasjoner tilgjengelig. 
  
– Vi har også satt opp fire nye energisparende LED gatebelsyninger i gangtraseen på hver side av ladestolpene, dette også i samarbeid med Proxll AS, sier Frederik Martinussen, Avdelingsdirektør i Trafikketaten, Oslo kommune, som legger til at parkering i opptil 16 timer og lading er gratis.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1