Tips redaksjonen
23.06.2010

”Michelin-stjerne” til Möllers Tran

Möller’s er blitt premiert med tre priser for sin gode smak.
Den norske tranen er blitt vurdert av kokker og vinkelnere ved Europas mest prestisjefylte kulinariske foreninger, som sendte den til topps i den verdenskjente Superior Taste Award-konkurransen i Brussel i slutten av mai.

Rynker du nesa når du hører ordet tran? Det er det ingen grunn til. Möller’s Tran er blitt prisbelønnet nettopp for sin gode smak.
  
– Kokkene var svært begeistret for produktene til Möller’s Tran, forteller Christian De Bauw, ansvarlig arrangør hos The International Taste and Quality Institute (iTQi).

Han understreker at Möller’s Tran har blitt vurdert av noen av verdens mest kritiske ganer.


Fagtung jury

Prisutdelingen skjedde ved iTQi, som er en uavhengig organisasjon som arbeider for å fremme mat og drikke av overlegen smak fra hele verden.
  
– Dette er veldig moro og en anerkjennelse for oss som arbeider med produktene til daglig, sier Caroline Wadahl Uhlen, som er internasjonal marketingsansvarlig for Möller’s.
  
Den fagtunge juryen består av håndplukkede kokker og vinkelnere valgt innenfor de mest prestisjefylte kulinariske foreninger og vinkelnerforeninger i Europa.

60 kokker som selv har fått tildelt flere Michelin-stjerner, vurderte mat- og drikkeprodukter fra hele verden.


Smakfullt prisdryss

Möller’s Tran vant to stjerner i Superior Taste Award-konkurransen for henholdsvis Möller’s Tran naturell og Möller’s Tran Tutti Frutti, og én stjerne for Möller’s Tran sitron.
  
– Dette er en fjær i hatten, eller rettere sagt fem fjær. Superior Taste Award er en unik internasjonal anerkjennelse, sier Wadahl Uhlen, og poengterer at det ikke finnes mange tilsvarende konkurranser i verden der et så stort antall internasjonalt anerkjente kokker sitter i juryen.

Dette var første gang Möller’s Tran deltok i konkurransen, derfor var det ekstra gøy at vi fikk anerkjennelse og stjerner for alle produktene vi sendte inn, sier Wadahl Uhlen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1