Tips redaksjonen
23.06.2010

En smart venn på veggen

Edet lanserer en ny generasjon holdere for Torky. Med veggholderen Torky On The Wall er man aldri uten kjøkkenpapir.
Torkyvesken kan nemlig løftes ut av den smarte veggholderen, slik at man kan ta den med seg hvor man vil – til kjøkkenbordet, altanen eller på utflukten.

I begynnelsen av 2000-tallet kom Edet med sin forrige holder for Torky, som ble belønnet med utmerkelsen Utmärkt Svensk Form.

Nå satser Edet nok en gang på design når varemerket lanserer en helt ny holder, Torky On The Wall.

Produktet er frukten av Edets samarbeid med den svensk-britiske designerduoen Simon&Tomas, som har designet mønsteret til den tilhørende veske.


Design og mangfoldighet
Med nye Torky On The Wall tilgodeser Edet etterspørselen etter både design og mangfoldighet. Den nye holderen er nemlig tilpasset vesken.

Den kan altså både sitte i holderen, eller man kan ta den med seg hvor man vil.
  
– Det er kjempestor interesse for design- og innredning i Norden, og i dag er alle nøye med hvordan det ser ut hjemme.

Samtidig vil alle ha en personlig stil, og dette stiller også krav til designen av hverdagsgjenstandene, som må være fleksible i sitt formspråk for å passe forskjellige smaker.

Dette bet vi oss merke i da vi utviklet Torky On The Wall. Den skal passe i alle hjem, uansett innredningsstil, sier Camilla Svensson, varemerkesjef på SCA.
  
Torky On The Wall selges i et sett med en komplett veggholder, en veske designet av Simon & Tomas til papiret samt en monteringsanvisning.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1