Tips redaksjonen
23.06.2010

Motorola inngår distributøravtale med Avantis

Motorolas trådløse portefølje blir for første gang tilgjengelig for nordiske kunder.
Motorolas divisjon Enterprise Mobility Solutions har inngått en bred distributøravtale med sin nye partner Avantis Distribution AS om levering av selskapets trådløse nettverksløsninger (WNS – wireless network solutions) i Norge, Sverige og Danmark. 
  
Avantis, et datterselskap av Gjermundshaug Gruppen og tidligere kjent som Data Equipment, ble valgt ut som en verdiøkende distributor (VAD – Value Added Distributor) på bakgrunn av sin lange historie på det nordiske markedet og sin ekspertise innefor trådløs kommunikasjon, på så vel IP og Ethernet som WAN, LAN og sikkerhet. 
  
– Vi er glade for å få anledning til å inngå dette partnerskapet med Motorola, sier administrerende direktør, Halvor Ruud i Avantis.

Det vil ikke bare styrke produkttilbudet vårt, men også sette oss i stand til å levere effektive og bransjeledende, trådløse løsninger til våre kunder.

Motorola er en erfaren og pålitelig teknologileder og leverer trådløse løsninger som gjør at vi kan levere til bedrifter, myndigheter og tjenesteleverandører av alle størrelser og dessuten supportere et bredt spekter av anvendelser.

Kundene kan stole på at vi kan hjelpe dem med alle sine trådløse behov, og vi ser fram til en produktiv fremtid i den nordiske regionen.


Partner Empower Program

Motorola lanserte nylig sitt nye partnerprogram Partner Empower Program for å samle alle sine partnere innenfor Enterprise Mobility Solutions (EMS) i ett enkelt kanalpartner-program.

Hensikten er å gi økt vekst, spesialisering og høyere verdi i leveransene. Programmet skal gjøre det enklere for Motorolas brede kanalpartnerbase å gjøre forretninger med Motorola og dra fordel av nye muligheter for økt salg.
  
– Vi er veldig glade for å ha fått på plass dette samarbeidsforholdet med Avantis.

De er en perfekt pasning for oss fordi de forstår trådløse løsninger og infrastruktur og vet hva kundene vil ha, sier daglig leder Håkon Heier i Motorola Norge.

– Vi har nå et nært samarbeid for å sørge for at alle ansatte er gjennomtrent på vår produktportefølje og kan forklare dens fordeler for kundene på en effektiv måte.


Løsninger for Løvenskiold-Fossum

Avantis leverte nylig et trådløst teknologiprosjekt basert på Motorola-løsninger til det nordiske selskapet Løvenskiold-Fossum, som har interesser innenfor så vel vannkraft som handel, eiendom, skogdrift og landbruk.

Prosjektet, som er basert i Skien i Telemark, omfatter et trådløst nettverk med høy båndbredde som kan levere dataintensive applikasjoner, for eksempel videoovervåkning.

Den sørger for bredbåndsoppkobling til store vannkraftoperasjoner over hele Telemarksregionen langs Norges sørøstkyst.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1