Tips redaksjonen
25.05.2010

Musikkompatibel støvsuger lanseres i Norge

UltraSilencer, verdens mest stillegående støvsuger, lanseres nå i Norge. Med et lydnivå fire ganger lavere enn de fleste støvsugerne på markedet, kan man endelig nyte musikken under rengjøringen.
Kompatibiliteten mellom UltraSilencer og musikkopplevelser er et resultat av den patenterte teknologien Silent Air Technology, som det tok tre år å utvikle.

Teknologien fokuserer på luftstrømmen gjennom støvsugeren, slik at ytelsen økes og lyden reduseres.

Isolasjon og fjæring i motoren sørger også for å redusere vibrasjoner til et minimum.
  
– Vi vet at mange hører på musikk for å konsentrere seg eller få en bedre opplevelse når de utfører visse aktiviteter, f.eks. løping eller hagearbeid.

Nå gjør Electrolux det mulig å høre på musikk uten å skru volumknappen på fullt når du støvsuger også, sier Nina E. Lorentzen, Product Line Manager for Electrolux FloorCare.


Bedre rengjøring og mindre stress

Men det dreier seg ikke bare om å få en bedre rengjøringsopplevelse.

En stor undersøkelse gjort av Electrolux viser at musikk under rengjøring skaper både bedre resultater og reduserer stress. 
  
Electrolux har også utviklet et onlineverktøy, der man kan opprette sin egen musikkspilleliste for optimal rengjøring.

Ved å gå inn på produktsiden til UltraSilencer kan man taste inn variabler som størrelse på bolig, gulvtype, mengde møbler osv.

Verktøyet benytter data fra Electrolux’ undersøkelse til å generere en spilleliste som fører til forbedret rengjøring med mindre stress.
  
– Med et lydnivå på bare 68 desibel, hvilket tilsvarer lydnivået i en vanlig samtale, gjør UltraSilencer det mulig å virkelig nyte sine favorittlåter, sier Lorentzen.


Halvparten av støvsugerne står fremme
I tillegg til Silent Air Technology, er UltraSilencer også utstyrt med det nyutviklede Aeropro-systemet.

Dette inkluderer optimaliserte bøyninger, vinkelbørster for optimal støvoppfanging og ergonomiske håndtak for forbedret interaksjon.
  
– Våre forbrukertall viser at nesten halvparten av oss oppbevarer støvsugeren synlig.

Vi bruker derfor ekstra ressurser på design, og har utviklet et flott utvalg av farger til UltraSilencer, sier Lorentzen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1