Tips redaksjonen
25.05.2010

Gunnebo lanserer andre generasjons SafePay

Gunnebo Nordic lanserer andre generasjon av SafePay – Gunnebos system for lukket kontanthåndtering som gir en sikrere butikk og reduserer administrasjon av kontanter.
Sedler og mynt som håndteres i SafePay-systemet, eksponeres ikke for omgivelsene, noe som eliminerer risikoen for ran.

Resirkulering av både mynt og sedler i systemet gir en effektiv løsning som minimerer kassepersonalets daglige administrasjon og eliminerer kassedifferenser, heter det i en pressemelding som selskapet har sendt ut.
  
– I samarbeid med kundene har vi ført SafePay til neste nivå.

Forbedring av innbetalingshastigheten, ny ergonomisk design og enklere vedlikehold gjør SafePay II til en mer komplett løsning, som forenkler hverdagen for butikkpersonalet, sier Hans Petter Gløersen, Sales Manager, Gunnebo Nordic AS.


Intern resirkulering

– En stor nyhet i SafePay II er muligheten til intern resirkulering, det vil si at kontanter trygt kan flyttes mellom kasser i butikken.

For eksempel kan overskudd fra kasselinjen brukes som påfylling i returkassen, noe som gir økt kapasitet og minsker behov for påfylling og tømming, avslutter Hans Petter.


Installert hos Statoil Detaljist
SafePay II er installert hos Statoil Detaljist AS i Norge, der Johan Winther, daglig leder Statoil Sandvika, forteller om sine erfaringer:

– SafePay sparer tid og har økt effektiviteten og sikkerheten i butikken med eliminering av kassedifferenser. Personalet kjenner seg også sikrere.

Dessuten har ledelsen full kontroll over kontantene, med et minimum av tidsforbruk.


Forbedringer

Nye SafePay er forbedret med automatisk reparasjon av myntstopp, raskere myntinnsamling og en mer brukervennlig skjerm som letter kundens innbetaling av kontanter.

En romslig myntskål gjør det mulig å fylle på en hel neve med usortert mynt og dermed akselerere innbetalingshastigheten.
  
På slutten av dagen deponeres kontantene i en gjenbrukbar blekkbeskyttet transportkassett som kan hentes av en verditransportør eller tømmes i en spesialsafe uten at kontantene blir eksponert.

SafePay er beregnet for tradisjonelle kasser, selvbetjening eller betalingsstasjoner og kan håndtere ulik valuta.

Den ECB-sertifiserte enheten garanterer ekthetskontroll av kontanter.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1