Tips redaksjonen
30.04.2010

Sandberg gir datamaskinene HDMI-utgang

Det danske selskapet Sandberg, som har spesialisert seg på å omforme alle mulige standarder til hverandre, lanserer nå en omformer fra den vanlige VGA-utgangen, som finnes på stort sett alle datamaskiner, til HDMI. Sistnevnte finnes på stort sett alle flatskjermer.
Selv en eldre datamaskin eller en liten bærbar maskin kan, med den nye boksen, få blåst opp bildet på stuens 42 ” flatskjerm.
  
Salgsdirektør Erling Hoff Petersen sier om nyskapningen: – Det skaper helt nye muligheter for bruken av datamaskinen at man kan koble den opp til en stor flatskjerm.

Ikke minst i dag da man kan hente alt mulig på nettet: det seneste avsnittet av en TV-serie som man ikke fikk sett ferdig i går, Youtube-videoer, feriebilder, hjemmesider, dataspill og alt mulig annet.

Når vi snakker om underholdning, ser vi raskt fordelen med produktet. Det tar bort mye av gleden når man må se filmen fra en kontorstol.

At man nå kan overføre det man har på datamaskinen til den store flatskjermen på null-komma-null, er helt fantastisk.
  
Ikke uten en viss stolthet sier produktsjef Anders Petersen om boksen: – Det har vært en utfordring for oss å skape en boks som kan brukes av alle, og som gir et flott resultat.

Det er andre produkter på markedet som lover noe av det samme, men vår skaleringsløsning gjør produktet helt unikt. 


Enkel installasjon

Det er enkelt å bruke boksen. Fra datamaskinen kobler man lyd og VGA. Den medfølgende adapteren settes i stikkontakten.

Og så blir det liv i HDMI-kontakten, som både inneholder bilder og lyd.

Det er bare å koble til TV-en på samme måte som man tilkobler en DVD-spiller eler en spillekonsoll. Skaleringsfunksjonen overflødiggjør programinstallasjon.
    
For nærmere informasjon se www.sandberg.it

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1