Tips redaksjonen
30.04.2010

Hørselsvernsortiment for jegere og sportsskyttere

Det finnes i dag et stort utvalg av hørselsvern på markedet, og det kan være vanskelig å avgjøre hvilke som er best egnet for jegere og sportsskyttere.
Howard Leight by Sperian har derfor valgt ut noen av sine hørselsvern og satt sammen en spesiell skytterserie.

Tanken er at det skal bli enklere for jegere og sportsskyttere å velge hørselsvern som dekker deres behov.

Det finnes i dag flere millioner jegere og sportsskyttere i Europa, og de blir stadig mer bevisst på faren for hørselsskader.

Behovet for hørselsvern varierer imidlertid fra person til person.

Mange brukere vil ha diskré ørepropper som ikke er i veien for skytevåpenet, mens andre foretrekker hørselsvern som er godt synlig eller har behov for radiokommunikasjon.
  
Howard Leight by Sperian lanserer et sortiment som er tilpasset nettopp denne målgruppen, både profesjonelle eller amatører.


Flere alternativer

Sortimentet består av ørepropper, passive øreklokker samt den elektroniske jaktøreklokken Impact Sport.

Howard Leight by Sperian tilbyr et bredt utvalg av beskyttelsesnivåer. 
  
– Produktene har tidligere vært tilgjengelige blant annet i industrien, men ettersom det finnes et hav av hørselsvern på markedet, kan det være vanskelig å vite hvilke som passer best til nettopp jakt og sportsskyting, mener produktsjef for hørselsvern i Sperian Protection, Stefan Vincze.

Vi har derfor valgt ut produktene som egner seg aller best for slike aktiviteter og pakket dem på en slik måte at jegere og sportsskyttere enkelt skal kunne kjenne dem igjen og velge riktig hørselsvern ut fra akkurat deres behov.


Både passive og elektroniske øreklokker
I skyttersortimentet finnes det tre passive øreklokker fra Leightning-serien samt den supertynne jaktøreklokken Impact Sport.

Sistnevnte har en praktisk, sammenleggbar utforming som gjør at den kan ligge i lommen når den ikke er i bruk.

– Du hører omgivelseslyder og jaktkameratenes tale tydeligere, men beskyttes mot lyden av høye skudd.

Dette gjør jaktopplevelsen både mer behagelig og sikrere, forklarer Stefan Vincze. Samtlige øreklokker i skyttersortimentet bygger på den patenterte Air Flow Control-teknikken som gir rett demping og høy komfort.


Ørepropper

For jegere og sportsskyttere som foretrekker ørepropper, finnes det to varianter i sortimentet, nemlig MaxLite og SmartFit.

MaxLite er en ørepropp for engangsbruk med en tydelig oransje farge for bedre synlighet og en dempingsverdi på SNR 34.

SmartFit ørepropp for flergangsbruk er fremstilt av Conforming Material Technology, noe som gjør at den endrer form i kontakt med kroppsvarme for å passe til alle. Jo lenger øreproppen er i bruk, desto bedre sitter den.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1