Tips redaksjonen
30.04.2010

Sikker kamerasikt, med militær presisjon, i stummende mørke!

Presisjons Teknikk AS introduserer nå Flir H-serien, en ny serie håndholdte IR-kameraer, basert på militær teknologi, utviklet for bruk innenfor overvåkning og sikkerhet.
– H-serien er et unikt arbeidsverktøy for sikkerhetspersonell, politi og andre som overvåker større landområder for mennesker og dyr, og som selv ikke ønsker å bli oppdaget.

Kameraet vil også være et svært nyttig verktøy i båt og innenfor friluftsliv og redningstjeneste, forteller daglig leder i Presisjons Teknikk, Henrik Swärd.


Militær teknologi

Flir H-serien har blitt utviklet basert på militær teknologi, som nå er gjort tilgjengelig for privat- og bedriftsmarkedet, ved at produsenten har justert ned oppdateringsfrekvensen på kameraet.

Det betyr at militærutgaven har en frekvens på 60 bilder i sekundet, mens Flir H-serien har en frekvens på åtte bilder i sekundet.

I praksis betyr dette svært lite når det gjelder å se etter objekter i mørke og ellers under forhold med dårlig sikt, ifølge Presisjons Teknikk.


Tekniske spesifikasjoner

Kameraet veier 660 gram, leveres med oppladbare batterier med inntil fem timer kontinuerlig driftstid (flere døgn i standby).

Standardbatterier kan også benyttes. IP 67 sikrer at kameraet kan benyttes i all slags vær og i temperaturområder fra –20 °C til +60 °C.
  
Kameraene opererer helt lydløst. Med en oppløsning på 320x240 piksler kan selv de minste detaljer oppdages på lang avstand.
  
Kameraene kan leveres med tilleggsutstyr slik at man kan se mennesker og større dyr på avstander opp til 1,5 kilometer.
  
Prisen er fra kr 29 950 eksklusiv mva.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1