Tips redaksjonen
21.03.2010

¬Ny davit-løsning gir rekordsalg

Markedet ser ut til å ta svært bra i mot de nyutviklede davitproduktene til Noreq. Resultatet er rekordsalg.
- Tryggere sjøsetting av redningsbåter og besparelser innenfor vedlikehold er av de aller største fordelene med det nye konseptet, opplyser administrerende direktør i Noreq AS, Styrk Bekkenes.


RESQ velger Noreq

Det norske treningssenteret RESQ har bestilt, fått levert og montert to komplette sett av nye daviter og redningsbåter til sine avdelinger utenfor Bergen og Kristiansund.

RESQ har tidligere også valgt en ny type MOB-båt i aluminium fra Noreq og prioriterer fremtidsrettede utstyrsløsninger til sine kurs for opptrening av offshorepersonell.
  
Leveransen til RESQ sin avdeling utenfor Bergen og Kristiansund består av skipsdavit NPD 6000 og livbåt modell LBT 525.
  
– Vi er svært glade for at RESQ har valgt våre nye løsninger til sine treningssentre, opplyser Bekkenes.


Forespørsler fra hele verden

Noreq ser tydelig at markedet vektlegger fremtidens krav til sikkerhet.
  
– Vi opplever stor interesse for det nye davitkonseptet, som mer eller mindre eliminerer funksjonsfeil og vedlikeholdskostnader.

Det nye davitsystemet er først i verden med innebygde funksjonskomponenter, som dermed beskytter mot vær og slitasje, opplyser Bekkenes.
  
Noreq har levert nye daviter til mange land, blant annet til et av verdens mest moderne treningssenter i Dubai Maritime City.
  
– Vi ser en stigende interesse i Asia og Sør-Amerika, der en del kunder ønsker kvalitetsutstyr produsert i Europa.

Det norske og europeiske markedet begynner også å vise mer interesse, noe som kan ha sammenheng med at det har vært litt stillstand når det gjelder nybyggingskontrakter generelt i dette området, sier Bekkenes.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1