Tips redaksjonen
21.03.2010

Logitech lanserer flere produkter i Harmony-serien

Logitech lanserer to nye fjernkontroller i Harmony-serien – Logitech Harmony 600 Remote og Logitech Harmony 650 Remote.
– Hvorfor har man én separat kontroll for TV-en, DVD-spilleren og musikkanlegget når man kan benytte én Logitech Harmony fjernkontroll som bringer alle kontrollene sammen?

Dette gjør underholdningen både enklere og morsommere for deg, familien og alle som benytter fjernkontrollen, sier Robert Jacobsen, Country Manager hos Logitech Norge.


Ett-klikks-knapper

For å kunne aktivere de riktige enhetene og velge de rette innstillingene tilbyr de nye Harmony-kontrollene ett-klikks-knapper for de ulike aktivitetene.

Etter å ha gjennomført oppsettet online, trenger man bare å trykke på den aktiviteten man ønsker å aktivere, og så vil Logitech Harmony-kontrollen automatisk slå på de riktige enhetene og velge de riktige innstillingene.
  
Med Logitech Harmony 600 vil man se de kommandoene man trenger for de ulike aktivitetene, slik som av/på-knappen og volum, på den opplyste skjermen.

Displayet kan også gi hjelp. Man velger Hjelp-knappen og svarer på spørsmålene som blir stilt.


Farger

Hvis man foretrekker farger, har den nye Logitech Harmony 650 en fargeskjerm slik at man kan se ikoner for favorittkanalene i tillegg til kommandoene man trenger for de ulike enhetene.

Hvis man for eksempel ser på TV, kan man se ikoner for favorittkanalene, som med ett tastetrykk gjør det enkelt å bytte kanal; man trenger ikke å skrive inn eller huske hvilket nummer kanalen har.

Begge fjernkontrollene kan erstatte opp til fem andre fjernkontroller.
  
Logitech Harmony 600 har en veiledende utsalgspris på 499 kroner, og Logitech Harmony 650 har en veiledende pris på 699 kroner inklusive mva.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1