Tips redaksjonen
21.03.2010

Mini-NAS fra Buffalo

Buffalo Technology lanserer en oppgradert versjon av sin minste NAS (enhet for nettverkslagring).
Den lille størrelsen (88 x 40 x 135mm) gjør at den kan plasseres hvor som helst i hjemmet eller på et kontor uten å forstyrre.

På grunn av ny og raskere prosessor er overføringshastigheten på opp til 40MB/s, noe som gjør det raskt og enkelt å komme til den lagrede informasjonen fra alle PC-er som er koblet til nettverket.

Blant de nye funksjonene er også en innebygd BitTorrent-klient, og den innebygde støtten for DLNA/UpnP gjør det mulig å streame media som film, musikk og bilder til andre PC-er, mediespillere eller spillkonsoller.

LinkStation Mini integrerer iTunes, som gjør at all musikk som lagres på enheten, vises i iTunes på PC-en.
  
LinkStation Mini har to 2,5-tommers harddisker som bruker opp til 60 prosent mindre strøm enn større NAS-løsninger.

Ønsker man å være ekstra forsiktig med sitt digitale materiale, kan man også speile de to harddiskene, slik at alt materiale finnes på begge diskene.
  
Blant øvrige funksjoner er Innebygd FTP, støtte for Apple Bonjour og Active directory, skriverserver og muligheten til å koble inn ytterligere lagring via en USB-port på baksiden.

Buffalos løsning WebAccess gir også tilgang til lagret informasjon via nettet for så vel PC som Mac og iPhone.
  
LinkStation Mini er tilgjengelig på markedet og tilbys i svart eller hvit på enten 500 GB eller 1 TB. Veiledende utsalgspris er 1799 kroner (500 GB) og 249 kroner (1 TB).

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1