Tips redaksjonen
24.02.2010

Egetepper støtter kreative initiativ

I samarbeid med LYNfabrikken bringer egetepper anerkjente og lovende designere og arkitekter nærmere forbrukerne gjennom en rekke foredrag og utstillinger.

Inspirasjon og kreativitet er de viktigste ingrediensene i alle de flotte teppekolleksjonene fra egetepper.

Ofte er inspirasjonen å finne i samtidens design og arkitektur, noe som gjør det viktig å støtte opp om kreative initiativ som sørger for at spennende nytenkning ikke blir skjøvet i bakgrunnen som følge av finanskrise og mørke vinterdager.

egetepper fortsetter derfor sitt samarbeid med LYNfabrikken, opplyser selskapet.


En plattform for inspirasjon

LYNfabrikken er en plattform for inspirasjon og nettverk.

I tillegg til butikk, kaffebar og kontorhotell er det utgangspunktet for en rekke internasjonale foredrag og utstillinger av kunstnere, designere og inspiratorer fra den kreative verden.

Blant foredragsholderne og utstillerne i 2009 var Julien Vallée, Kwangho Lee, Marije Vogelzang og Jerszy Seymour.
  
– Samarbeidet gir egetepper tilgang til et nytt segment av unge designere og interiørkonsulenter som vi ikke har kontakt med i dag, forteller direktør for ege Danmark, Mads Lindegaard.

– Det er de skjeve vinklene som blir presentert, og det åpner nye dører både for oss og for de mange kunstnerne og designerne som er involvert.

Gjennom et slikt samarbeid kan vi treffe en helt ny målgruppe, som får øynene opp for alle mulighetene som finnes når det gjelder gulvløsninger og farger.


Kunstneriske tepper auksjoneres bort
I tillegg til spennende foredrag har egetepper deltatt i et kreativt eksperiment med syv designere og arkitekter, som alle har fått frie tøyler til å designe hvert sitt teppe til BOX – et vindusgalleri der de kan stille ut den delen av sitt arbeid som er mer kunstverk enn produkt.

Teppene, som dekker både gulv og vegg, har vakt stor interesse blant kunstnere og besøkende i BOX-en.

Teppene skal auksjoneres bort gjennom Lauritz.com, og alle pengene doneres deretter til Danmarks innsamlingsaksjon 2010, som har tittelen ”Afrikas kvinner – Afrikas fremtid”.
  
egeteppers samarbeid med LYNfabrikken startet i 2008 og fortsetter inn i 2010, der egetepper er samarbeidspartner i forbindelse med åtte foredrag og flere nye designere som skal presenteres i BOX-en.

Du finner flere opplysninger om kommende arrangementer på www.lynfabrikken.dk


 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1