Tips redaksjonen
24.02.2010

Bærbar datakopi

Iomega v.Clone, som bygger på teknologi fra VMware, skaper en virtuell kopi av PC-ens innhold, som lagres på en USB-harddisk
Innholdet blir tilgjenglig på hvilken som helst PC som USB-harddisken kobles til og er praktisk for både mobile brukere og brukere av flere PC-er.

Løsningen gjør det mulig for brukere å enkelt skape en nøyaktig kopi av innholdet på PC-en sin – filer, e-post, program – på en USB-harddisk, som senere kan brukes på en hvilken som helst PC, inklusiv netbooks.
  
Iomega v.Clone er utviklet sammen med EMC og bygger på virtualiseringsteknologi fra VMware. Operativsystem, applikasjoner og personlige innstillinger på hoved-PC-en klones til den eksterne harddisken fra Iomega og kan deretter brukes på andre PC-er.

De endringene som gjøres på den andre PC-en, synkroniseres senere med hoved-PC-en så fort USB-harddisken tilbakekobles denne.
  
Det nyskapende med v.Clone er å automatisk kunne holde den virtuelle kopien oppdatert rundt de endringene som gjøres på brukerens hoved-PC samt å synkronisere endringene tilbake til hoved-PC-en når harddisken med v.Clone tilbakekobles.

Dette gjør at brukere fritt kan bevege seg mellom det fysiske miljøet på hoved-PC-en og et virtuelt miljø der harddisken er tilkoblet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1